Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Dzień dobry, wszystkim. Oświadczam, że to mój pierwszy dron. Zacznijmy od dostawy, co o świetnie, zamówiłem Dron 12 września 2021 roku, wystartował z magazynu w Chinach 18 września z Eupriorytet Line ładunek, przybył dzisiaj 29 września, doskonałe opakowanie i szybka wysyłka, Jeśli chodzi o drona, jest piękny i wytrzymały, pochodzi W pokrowce bardzo ładne, w środku jest dron, pilot, 2 baterie (z 2 bateriami), zapasowe śmigła z kluczem x je wymienić, kabel USB i gniazdo do ładowania zarówno baterii i pilota, instrukcja obsługi (tylko w języku angielskim, ale łatwy do zrozumienia), x sprawiają, że latać trzeba zainstalować aplikację z qr kod nalla box, aplikacja prosta i intuicyjna, Raz dobrze naładowany zarówno pilota (około 30 min) i baterii (około 4 1/2 godzin), drone I mało próbowałem w locie, jednak jest stabilny i łatwy w pilotażu, ma funkcje takie jak rth (do domu) i za mną (za mną), samochód startuje i Samochód do lądowania z ustawieniem wysokości, plus inne opcje x teraz wszystko idealne, porady banggood x zakupy, A także drona. (x lot nie mogę powiedzieć wiele Ja próbowałem niewiele, ale jako pierwszy lot, kontrola i łatwość obsługi powiedziałbym od 10)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przybył zgodnie z oczekiwaniami, z dwoma akumulatorami, jak zakupiono, bardzo dobrze pakowane, doskonały już testowane to działa idealnie, niestety musiał zapłacić opłatę celną, nawet wtedy było to bardzo warte bardzo dziękuję, 👍👍

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Produkt przybył tydzień przed przyjazdem w świetnym stanie! Zrobi to, co będzie trzeba. Tak wiele funkcji w cenie. Nie mogę się doczekać, aż wyjmę go więcej, aby latać! Bezpiecznego lotu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Ottimo servizio e spedizione velocissima. Ho acquistato il drone il 04/11 e con la spedizione Priority line il 15/11 è arrivato. Complimenti al servizio di Banggood. Non ho ancora usato il drone però è spettacolare!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Produkt przybył dokładnie w dniu uzgodnionym, przyjechał bardzo dobrze zapakowany, lepiej niż się spodziewałem z dwoma bateriami, które zamówiłem, brakuje, aby spróbować, ale jak dotąd doskonała obsługa, zdecydowanie polecam kupić ponownie tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bunaseara Banggood Dziękuję bardzo za wszystko, bardzo mocne, to faceci Zamówiłem drone F11S 4k pro w dniu 23-10-2021 i przybył dzisiaj 02 11 2021 z tydzień wcześniej, serizita na dostawę, i świetny produkt w bardzo dobrych warunkach Great Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Szczerze, muszę tylko podziękować Banggood, mój dron przyszedł doskonały, byłem w stanie zrobić test i wszystko działało pięknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Zadowolony z drona. Lata bardzo dobrze, doskonała jakość wideo. Dla lepszej jakości wideo użyłem micro sd San dysk u3 pro Extreme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Świetny dron! bardzo dobra cena, pierwszy lot bez przeszkód i łatwy w locie! Świetny dron klasy średniej zdecydowanie zalecany dla początkujących, aby uzyskać więcej czasu lotu przed skok..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostawa dotarła bardzo szybko, w dobrym stanie, zrobiłem pierwszy test i wydaje się, że wszystko działa ok. Zadowolona z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.99
    • US$409.99
    • US$189.00
    • US$465.99
    • US$189.99
    • US$173.24
    • US$429.99
    • US$206.73
    • US$209.99
    • US$113.18
    • US$128.99
    • US$65.99
    • US$154.99
    • US$86.39
    • US$399.99
    • US$28.99
    • US$529.99
    • US$22.99