Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Dzień dobry, wszystkim. Oświadczam, że to mój pierwszy dron. Zacznijmy od dostawy, co o świetnie, zamówiłem Dron 12 września 2021 roku, wystartował z magazynu w Chinach 18 września z Eupriorytet Line ładunek, przybył dzisiaj 29 września, doskonałe opakowanie i szybka wysyłka, Jeśli chodzi o drona, jest piękny i wytrzymały, pochodzi W pokrowce bardzo ładne, w środku jest dron, pilot, 2 baterie (z 2 bateriami), zapasowe śmigła z kluczem x je wymienić, kabel USB i gniazdo do ładowania zarówno baterii i pilota, instrukcja obsługi (tylko w języku angielskim, ale łatwy do zrozumienia), x sprawiają, że latać trzeba zainstalować aplikację z qr kod nalla box, aplikacja prosta i intuicyjna, Raz dobrze naładowany zarówno pilota (około 30 min) i baterii (około 4 1/2 godzin), drone I mało próbowałem w locie, jednak jest stabilny i łatwy w pilotażu, ma funkcje takie jak rth (do domu) i za mną (za mną), samochód startuje i Samochód do lądowania z ustawieniem wysokości, plus inne opcje x teraz wszystko idealne, porady banggood x zakupy, A także drona. (x lot nie mogę powiedzieć wiele Ja próbowałem niewiele, ale jako pierwszy lot, kontrola i łatwość obsługi powiedziałbym od 10)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Produkt przybył tydzień przed przyjazdem w świetnym stanie! Zrobi to, co będzie trzeba. Tak wiele funkcji w cenie. Nie mogę się doczekać, aż wyjmę go więcej, aby latać! Bezpiecznego lotu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przybył zgodnie z oczekiwaniami, z dwoma akumulatorami, jak zakupiono, bardzo dobrze pakowane, doskonały już testowane to działa idealnie, niestety musiał zapłacić opłatę celną, nawet wtedy było to bardzo warte bardzo dziękuję, 👍👍

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Szczerze, muszę tylko podziękować Banggood, mój dron przyszedł doskonały, byłem w stanie zrobić test i wszystko działało pięknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Bardzo szybko przyjechał do Meksyku, zaskoczył mnie, zaledwie dwa tygodnie. Wszystko wydaje się być w porządku i udało mi się połączyć z moją komórką i włączyć. Będę czekał, aby przesłać recenzję bardziej szczegółowo, jak wypróbować go na zewnątrz i zobaczyć q działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Moja paczka dotarła wcześniej niż się spodziewałem, gdy wyjąłem ją z pudełka i podłączyłem to nie było łatwe do latania pięknych zdjęć dziękuję na pewno polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Przybył przed uzgodnionym terminem i bardzo dobrze zapakowany. Doskonała jakość, świetne wykończenie i ze wszystkich obiecanych akcesoriów, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Zadowolony z drona. Lata bardzo dobrze, doskonała jakość wideo. Dla lepszej jakości wideo użyłem micro sd San dysk u3 pro Extreme

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Πολύ καλή αγορά για τα χρήματα που δίνεις... Αξίζει για κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει drone! Πολύ καλός και εύκολος χειρισμός. Πολύ καλή κάμερα και βίντεο... Μέχρι στιγμής το έχω φτάσει στο ύψος στα 110 μέτρα και σε μήκος 850 μέτρα.... Πολύ σταθερή κάμερα, δεν χάνει σήμα καθόλου.... Δεν κάνει για νυχτερινές λήψεις. Μόνο την ημέρα μέχρι το απόγευμα... Προσοχή!!! Θα το πετάτε μέχρι 2 με 3 μποφόρ!!! ή αν θέλετε 17 με 18 χιλιόμετρα αέρα max!!! Αλλιώς θα έχετε τρομερό πρόβλημα με το χειρισμό και την προσγείωση!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bunaseara Banggood Dziękuję bardzo za wszystko, bardzo mocne, to faceci Zamówiłem drone F11S 4k pro w dniu 23-10-2021 i przybył dzisiaj 02 11 2021 z tydzień wcześniej, serizita na dostawę, i świetny produkt w bardzo dobrych warunkach Great Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.99
    • US$99.99
    • US$30.99
    • US$189.99
    • US$249.99
    • US$929.99
    • US$240.99
    • US$409.00
    • US$89.99
    • US$74.99
    • US$99.99
    • US$22.99
    • US$40.99
    • US$107.99
    • US$76.99
    • US$154.99
    • US$184.99
    • US$379.99