Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(636)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(636)
    • 5 Star(593)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Chociaż ten dron nie jest „Pro" przez żaden zakres wyobraźni, jest dobry (zwłaszcza jeśli masz kupony i dodatki), dobrze zmontowany, stabilny, a kamera 4K i gimbal są dobre dla klasy. Ma też jedną z najlepszych spraw. Moje najlepsze rady, by wyciągnąć jak najwięcej z tego drona: 1. Kalibruj kompas i żyroskop za każdym razem, gdy startujesz. 2. Nie lataj, jeśli nie masz silnego sygnału satelitarnego. Unikać zamkniętych konstrukcji metalowych i innych sygnałów Wifi. 3. Zapomnij o zasięgu 1,5km. Trzymaj się linii wzroku, a będzie dobrze (500-800m). 4. Oczekuje się 16-19 minut lotu na akumulator, jeśli nagrywa się wideo podczas lotu. 5. Naucz się ręcznie startować i lądować. Bez dolnych czujników dron nie zawsze wie, gdzie jest ziemia, a lądowania mogą być sprężyste. 5. Istnieje świetna grupa na Facebooku (i inne drony SJRC). Znajdź go i dołącz do niego. Nauczysz się więcej, niż podręcznik może ci powiedzieć.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dobry produkt, pudełko przybyło trochę pomarszczone, ale zawartość, nie miała widocznego uderzenia, wszystko dotarło zgodnie z ustaleniami, a dostawa była dość szybka, ale w moim kraju pobierają mi dużo podatków, dlatego dron mnie kosztował. Poza tym, wszystko gra.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dobry wieczór dłużej trwało, aby otrzymać rozkaz, który został zatrzymany w Cła w Curitiba BR od 16/12/2020 po 3 skargach na poczcie postanowił mnie opodatkować w 1 381 reals (731 RF i 650 ICMS od stanu MG jest nadużywanie tych podatków więcej jesteśmy W Brazylii, niestety.. Już na Banggood nie narzekam na sprzedaż i dostawa była szybko zbierana nawet w Brazylii..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wspaniała jednostka dla mojego pierwszego drona. Zdjęcia i wideo są szalenie dobre, bardzo wyraźne, a film jest bardzo stabilny. Czas lotu jest świetny, ale tracicie film po kilkuset metrach, ale to nadal kontroluje, jak daleko nie wiem, bo nie byłem w stanie go przetestować. Obudowa jest bardzo dobra, dość obszerna, i trzyma drugą baterię we własnym przedziale. Fantastyczna jednostka w tej cenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Panowie otrzymałem sprzęt, ale nie był to model, który kupiłem, kupiłem F11s 3km w pakiecie lub instrukcji i opis wygląda jak F11s, ale dron i sterownik są z wersji F11

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Toi trochę mucha, ponieważ w pudełku nie umieścić mnie 4k umieścić f11spro, aby zobaczyć, jak to idzie, w przeciwnym razie, dobra dostawa, dobra prezentacja i być dobrym dronem

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Arrivato in perfetto stato, con 6-7 giorni lavorativi escluso il Sabato e la Domenica . venditore molto ma molto disponibile e consigliato, assistenza veramente super perfetta e molto gentili e disponibili! ora tocca a me provarlo 😝 grazie mille ancora ✨

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dron przybył w ciągu 15 dni (Monterrey, Meksyk), poprosiłem o niego 8 sierpnia w nocy, a 23 sierpnia w południe został dostarczony do moich drzwi. Przyszedł w bardzo dobrym stanie, otrzymałem go od DHL. DHL zleciło mi zarządzanie podatkiem na kwotę 946 meksykańskich pesos, ale dzięki Banggood nie wliczył ubezpieczenia celnego. Poprosili mnie o dowód zapłaty i zwrócili mi w 100%. Jedyny szczegół jaki miałem, to to, że poprosiłem F11s, myśląc, że to ten, który przyniósł czujnik optyczny (według informacji, które sprawdziłem w Internecie), ale mam F11s bez czujnika optycznego i rozdzielczość kamery 2.5K. Z czujnika optycznego i z rozdzielczości 4K. Rozmawiałem z ludźmi z Banggood o tym, co się stało, dlaczego nie przyniósł optycznych sensorów i powiedzieli mi, że sprawdzą to u dostawcy i że jeśli produkt nie będzie w moim guście, Że je zwrócę, a oni zwrócą mi 100% to, co zapłaciłem za drona. Nie widziałem sensu zwracania go po całym procesie, ale głównie dlatego, że ludzie z Banggood, którzy mnie odwiedzali, zawsze byli bardzo uważni i wspierali mnie w rozwiązywaniu problemu. Nad dronem przybyło, jak widać na nagraniu. Po wysadzeniu go kilka razy myślę, że podjąłem dobrą decyzję, by go kupić. Jest to mój pierwszy dron i szukałem takiego, który był ekonomiczny, ale miał kamerę, która pozwoli mi nakręcić filmy o najlepszej możliwej jakości i SJRC F11s go spełnia. Jestem zadowolony z zakupu, jeśli poleciłbym go komuś, kto jak ja byłby ich pierwszym dronem. Przy okazji, jeśli zamierzasz kupić drona, poproś go, aby był F11 Pro 4K, więc nie dostaniesz tego samego, co ja... pozdrowienia!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Produkt był inny niż ten zamówiony. Modelem był F11s 4k Pro. Ale pojawiło się F11s Pro w wersji ze zdjęciem i urządzeniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Szybka i schludna dostawa. Nie zapomnij zapisać go na alfa-tango i zdać trening, jest bardzo szybki;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$349.99
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$265.99
    • US$38.99
    • US$539.00
    • US$146.67
    • US$199.00
    • US$129.99
    • US$42.99
    • US$114.99
    • US$88.99
    • US$849.00
    • US$79.99
    • US$16.99
    • US$329.00
    • US$9.44