Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(530)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(530)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Bajecznie! Świetny ładny dron, doskonała jakość za cenę, która jest poza, polecam go tym, którzy mają pasję do filmowania zapierających dech w piersiach widoki, rejestrowanie drona w 4k, doskonałe wykonanie w zakresie budowy drona i piękny kompakt waży 550gr, do mnie, że mieszkam w Szwajcarii i przybył po tygodniu od zakupu bardzo szybko, co jeśli kupić to dobra zabawa

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Pierwszy zakup na Banggood były bardzo zadowoleni z dokładności i szybkości wysyłki komplementów!! Co do drona sjrc pro 4k dla ceny jest fantastyczne ładne widzieć wygodne aktówka zawiera bezpieczeństwo lotu i stabilizowany pokój doskonale komplementy dla sjrc!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Cześć, mam to wygląda bardzo dobrze tylko że pada tutaj więc nie mogę tego testować tak przestań padać miał bardzo dobre zdjęcie na kamerze bardzo dobre wszystko dobrze zrobione pakiet bardzo dobry tylko słońce wyjdzie myśleć o jednym mam f11 pro to jest dobry dron i bateria Z F11 Pro pasuje ten nowy, więc teraz mam trzy baterie. Dzięki, Banggood, wysyłasz mi dobrego drona

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Chociaż ten dron nie jest „Pro" przez żaden zakres wyobraźni, jest dobry (zwłaszcza jeśli masz kupony i dodatki), dobrze zmontowany, stabilny, a kamera 4K i gimbal są dobre dla klasy. Ma też jedną z najlepszych spraw. Moje najlepsze rady, by wyciągnąć jak najwięcej z tego drona: 1. Kalibruj kompas i żyroskop za każdym razem, gdy startujesz. 2. Nie lataj, jeśli nie masz silnego sygnału satelitarnego. Unikać zamkniętych konstrukcji metalowych i innych sygnałów Wifi. 3. Zapomnij o zasięgu 1,5km. Trzymaj się linii wzroku, a będzie dobrze (500-800m). 4. Oczekuje się 16-19 minut lotu na akumulator, jeśli nagrywa się wideo podczas lotu. 5. Naucz się ręcznie startować i lądować. Bez dolnych czujników dron nie zawsze wie, gdzie jest ziemia, a lądowania mogą być sprężyste. 5. Istnieje świetna grupa na Facebooku (i inne drony SJRC). Znajdź go i dołącz do niego. Nauczysz się więcej, niż podręcznik może ci powiedzieć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dobry produkt, pudełko przybyło trochę pomarszczone, ale zawartość, nie miała widocznego uderzenia, wszystko dotarło zgodnie z ustaleniami, a dostawa była dość szybka, ale w moim kraju pobierają mi dużo podatków, dlatego dron mnie kosztował. Poza tym, wszystko gra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jedyny problem jaki miałem to to, że mam telefon komórkowy Redmi Note 8 i traci sygnał około 300 metrów stąd. Reszta bardzo ładna, bardzo stabilna i latałam nim z silnym wiatrem i to było bardzo dobre bardzo stabilne, Obrazy są bardzo jasne, jeśli to z powodu pojemności telefonu komórkowego, ale czasami wygląda jak wideo skacze. Powrót działa bardzo dobrze ma lukę około 1 metra. Bardzo dobry dron w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dobry wieczór dłużej trwało, aby otrzymać rozkaz, który został zatrzymany w Cła w Curitiba BR od 16/12/2020 po 3 skargach na poczcie postanowił mnie opodatkować w 1 381 reals (731 RF i 650 ICMS od stanu MG jest nadużywanie tych podatków więcej jesteśmy W Brazylii, niestety.. Już na Banggood nie narzekam na sprzedaż i dostawa była szybko zbierana nawet w Brazylii..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Livraison conforme et reçu rapidement. Malette renforcé de bonne manufacture, mousse intérieur avec forme pour le drone et la commande TOP!!! Je commanderais de nouveau sur ce site les yeux fermé. Petit bémol la traduction n'est pas toujours aisé, à voir à faire un site complétement en français. Toujours est-il que je recommande vivement

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Otrzymany zgodnie z planem, w idealnym stanie. Około 1 miesiąc czasu dostawy. Test dronów bardzo rozstrzygający. Dobre zdjęcia i filmy. Dziękuję Bangood! Zakład o zdjęcia w sieci to te nagrane bezpośrednio na moim smartfonie, a nie przez kartę SD, bo nie mam żadnych. Więc będą one najlepszej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wspaniała jednostka dla mojego pierwszego drona. Zdjęcia i wideo są szalenie dobre, bardzo wyraźne, a film jest bardzo stabilny. Czas lotu jest świetny, ale tracicie film po kilkuset metrach, ale to nadal kontroluje, jak daleko nie wiem, bo nie byłem w stanie go przetestować. Obudowa jest bardzo dobra, dość obszerna, i trzyma drugą baterię we własnym przedziale. Fantastyczna jednostka w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 022
    • Ft63 512
    • Ft48 235
    • Ft67 663
    • Ft67 829
    • Ft8 661
    • Ft21 272
    • Ft70 151
    • Ft8 322
    • Ft26 513
    • Ft93 072
    • Ft9 247
    • Ft61 357
    • Ft35 458
    • Ft71 449
    • Ft85 820
    • Ft110 690
    • Ft25 896