Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(658)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(658)
    • 5 Star(610)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Chociaż ten dron nie jest „Pro" przez żaden zakres wyobraźni, jest dobry (zwłaszcza jeśli masz kupony i dodatki), dobrze zmontowany, stabilny, a kamera 4K i gimbal są dobre dla klasy. Ma też jedną z najlepszych spraw. Moje najlepsze rady, by wyciągnąć jak najwięcej z tego drona: 1. Kalibruj kompas i żyroskop za każdym razem, gdy startujesz. 2. Nie lataj, jeśli nie masz silnego sygnału satelitarnego. Unikać zamkniętych konstrukcji metalowych i innych sygnałów Wifi. 3. Zapomnij o zasięgu 1,5km. Trzymaj się linii wzroku, a będzie dobrze (500-800m). 4. Oczekuje się 16-19 minut lotu na akumulator, jeśli nagrywa się wideo podczas lotu. 5. Naucz się ręcznie startować i lądować. Bez dolnych czujników dron nie zawsze wie, gdzie jest ziemia, a lądowania mogą być sprężyste. 5. Istnieje świetna grupa na Facebooku (i inne drony SJRC). Znajdź go i dołącz do niego. Nauczysz się więcej, niż podręcznik może ci powiedzieć.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Pierwszy zakup na Banggood były bardzo zadowoleni z dokładności i szybkości wysyłki komplementów!! Co do drona sjrc pro 4k dla ceny jest fantastyczne ładne widzieć wygodne aktówka zawiera bezpieczeństwo lotu i stabilizowany pokój doskonale komplementy dla sjrc!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Cześć, mam to wygląda bardzo dobrze tylko że pada tutaj więc nie mogę tego testować tak przestań padać miał bardzo dobre zdjęcie na kamerze bardzo dobre wszystko dobrze zrobione pakiet bardzo dobry tylko słońce wyjdzie myśleć o jednym mam f11 pro to jest dobry dron i bateria Z F11 Pro pasuje ten nowy, więc teraz mam trzy baterie. Dzięki, Banggood, wysyłasz mi dobrego drona

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bajecznie! Świetny ładny dron, doskonała jakość za cenę, która jest poza, polecam go tym, którzy mają pasję do filmowania zapierających dech w piersiach widoki, rejestrowanie drona w 4k, doskonałe wykonanie w zakresie budowy drona i piękny kompakt waży 550gr, do mnie, że mieszkam w Szwajcarii i przybył po tygodniu od zakupu bardzo szybko, co jeśli kupić to dobra zabawa

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Znakomity dron. Fantastyczna jakość wideo i zdjęć. Powrót do funkcji domu działa dobrze. Lata do 500 metrów zasięgu fpv. Szybka dostawa. Łatwa w kontroli. Lata szybko i z 3 różnymi ustawieniami prędkości, trybem sportowym, normalnym i trybem kamer. Długi żywotność baterii leci przez 26 minut.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Świetny produkt do wypróbowania gimbala i bomby..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jedyny problem jaki miałem to to, że mam telefon komórkowy Redmi Note 8 i traci sygnał około 300 metrów stąd. Reszta bardzo ładna, bardzo stabilna i latałam nim z silnym wiatrem i to było bardzo dobre bardzo stabilne, Obrazy są bardzo jasne, jeśli to z powodu pojemności telefonu komórkowego, ale czasami wygląda jak wideo skacze. Powrót działa bardzo dobrze ma lukę około 1 metra. Bardzo dobry dron w tej cenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Uważam, że jest to najlepszy Drone Gospodarczy 2020 z dobrą jakością budowy i bardzo dobrym rejestrowaniem jako jego aplikacje. Zalecane dla każdego, kto chce drona bez wydawania dużo $$ % zalecane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Produkt dobrze zapakowany. Dron odpowiada rozkazowi Kamera 4k jeszcze nie przetestowana. Bateria pierwszej generacji działa świetnie Pierwszy lot wkrótce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem. Bardzo dobry dron o wyjątkowej cenie. To drugie szybkie przesłanie utraconego dowództwa. Wielkie podziękowania dla Bangooda za doskonałość swoich usług!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$112.99
    • US$32.99
    • US$38.99
    • US$45.99
    • US$189.99
    • US$240.99
    • US$46.99
    • US$154.99
    • US$30.99
    • US$133.39
    • US$149.99
    • US$409.00
    • US$76.99
    • US$239.99
    • US$117.99
    • US$449.00
    • US$269.99
    • US$14.99