Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(578)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(578)
    • 5 Star(541)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Chociaż ten dron nie jest „Pro" przez żaden zakres wyobraźni, jest dobry (zwłaszcza jeśli masz kupony i dodatki), dobrze zmontowany, stabilny, a kamera 4K i gimbal są dobre dla klasy. Ma też jedną z najlepszych spraw. Moje najlepsze rady, by wyciągnąć jak najwięcej z tego drona: 1. Kalibruj kompas i żyroskop za każdym razem, gdy startujesz. 2. Nie lataj, jeśli nie masz silnego sygnału satelitarnego. Unikać zamkniętych konstrukcji metalowych i innych sygnałów Wifi. 3. Zapomnij o zasięgu 1,5km. Trzymaj się linii wzroku, a będzie dobrze (500-800m). 4. Oczekuje się 16-19 minut lotu na akumulator, jeśli nagrywa się wideo podczas lotu. 5. Naucz się ręcznie startować i lądować. Bez dolnych czujników dron nie zawsze wie, gdzie jest ziemia, a lądowania mogą być sprężyste. 5. Istnieje świetna grupa na Facebooku (i inne drony SJRC). Znajdź go i dołącz do niego. Nauczysz się więcej, niż podręcznik może ci powiedzieć.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bajecznie! Świetny ładny dron, doskonała jakość za cenę, która jest poza, polecam go tym, którzy mają pasję do filmowania zapierających dech w piersiach widoki, rejestrowanie drona w 4k, doskonałe wykonanie w zakresie budowy drona i piękny kompakt waży 550gr, do mnie, że mieszkam w Szwajcarii i przybył po tygodniu od zakupu bardzo szybko, co jeśli kupić to dobra zabawa

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Pierwszy zakup na Banggood były bardzo zadowoleni z dokładności i szybkości wysyłki komplementów!! Co do drona sjrc pro 4k dla ceny jest fantastyczne ładne widzieć wygodne aktówka zawiera bezpieczeństwo lotu i stabilizowany pokój doskonale komplementy dla sjrc!

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dobry produkt, pudełko przybyło trochę pomarszczone, ale zawartość, nie miała widocznego uderzenia, wszystko dotarło zgodnie z ustaleniami, a dostawa była dość szybka, ale w moim kraju pobierają mi dużo podatków, dlatego dron mnie kosztował. Poza tym, wszystko gra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Jedyny problem jaki miałem to to, że mam telefon komórkowy Redmi Note 8 i traci sygnał około 300 metrów stąd. Reszta bardzo ładna, bardzo stabilna i latałam nim z silnym wiatrem i to było bardzo dobre bardzo stabilne, Obrazy są bardzo jasne, jeśli to z powodu pojemności telefonu komórkowego, ale czasami wygląda jak wideo skacze. Powrót działa bardzo dobrze ma lukę około 1 metra. Bardzo dobry dron w tej cenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dobry wieczór dłużej trwało, aby otrzymać rozkaz, który został zatrzymany w Cła w Curitiba BR od 16/12/2020 po 3 skargach na poczcie postanowił mnie opodatkować w 1 381 reals (731 RF i 650 ICMS od stanu MG jest nadużywanie tych podatków więcej jesteśmy W Brazylii, niestety.. Już na Banggood nie narzekam na sprzedaż i dostawa była szybko zbierana nawet w Brazylii..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Livraison conforme et reçu rapidement. Malette renforcé de bonne manufacture, mousse intérieur avec forme pour le drone et la commande TOP!!! Je commanderais de nouveau sur ce site les yeux fermé. Petit bémol la traduction n'est pas toujours aisé, à voir à faire un site complétement en français. Toujours est-il que je recommande vivement

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Otrzymany zgodnie z planem, w idealnym stanie. Około 1 miesiąc czasu dostawy. Test dronów bardzo rozstrzygający. Dobre zdjęcia i filmy. Dziękuję Bangood! Zakład o zdjęcia w sieci to te nagrane bezpośrednio na moim smartfonie, a nie przez kartę SD, bo nie mam żadnych. Więc będą one najlepszej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wspaniała jednostka dla mojego pierwszego drona. Zdjęcia i wideo są szalenie dobre, bardzo wyraźne, a film jest bardzo stabilny. Czas lotu jest świetny, ale tracicie film po kilkuset metrach, ale to nadal kontroluje, jak daleko nie wiem, bo nie byłem w stanie go przetestować. Obudowa jest bardzo dobra, dość obszerna, i trzyma drugą baterię we własnym przedziale. Fantastyczna jednostka w tej cenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Znakomity dron. Fantastyczna jakość wideo i zdjęć. Powrót do funkcji domu działa dobrze. Lata do 500 metrów zasięgu fpv. Szybka dostawa. Łatwa w kontroli. Lata szybko i z 3 różnymi ustawieniami prędkości, trybem sportowym, normalnym i trybem kamer. Długi żywotność baterii leci przez 26 minut.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft157 323
    • Ft47 522
    • Ft78 336
    • Ft36 051
    • Ft51 275
    • Ft98 939
    • Ft46 867
    • Ft229 431
    • Ft48 073
    • Ft61 947
    • Ft79 230
    • Ft41 623
    • Ft17 368
    • Ft100 292
    • Ft48 391
    • Ft117 992
    • Ft117 667
    • Ft9 502