Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Przenośna energia materia, & wszystkie zużyte odczyty energii. Odczytaj obciążenie, napięcie sieciowe, moc nośna, współczynnik mocy, koszt energii w rzeczywistych wartościach walutowych. Podświetlone odczyty z światłami wstecznymi, cyfry wyświetlane wyraźnie widoczne. Bardzo przydatne do kasowania zużytej energii, monitorowania. Podręcznik użytkownika angielskiego w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Miesiąc dostawy przez SDEC. Działa doskonale, wszystkie funkcje działają. Do sprzedawcy dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Teraz wiem dokładnie, ile wydaję na jakiś sprzęt. Znakomity zakup!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Zamówione w dniu 21/09 otrzymane w dniu 06/10, doskonały stan, przetestowane i działa dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    To będzie bardzo przydatne dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Nie spodziewałem się, ale to lepsze niż inne, które kupuję z mojego kraju i tańsze. - Nie, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetne urządzenie! działa dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Działa doskonale. Różne opcje pomiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Kupiłem 2UN w 220V i używam go od ponad 3 miesięcy. Żaden problem, skuteczny i dobrze skalibrowany. Realne wartości. Łatwy w użyciu, a światło w tle pomaga w czytaniu. Możesz kupić. --- Kupiłem 2un w 220V i używam go od ponad 3 miesięcy. W tym problem, skuteczny i dobrze skalibrowany. Aktualne wartości. Łatwy w użyciu, a backlit do pomocy w czytaniu. Mogą kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Jak można to zresetować? W instrukcji jest napisane 'naciśnij przycisk reset', ale nie ma przycisku reset.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 619
    • Ft9 502
    • Ft6 811
    • Ft5 896
    • Ft4 916
    • Ft6 224
    • Ft7 208
    • Ft13 107
    • Ft6 460
    • Ft3 674