Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Wydaje się dobre, jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Cieszę się, że mam tych kierowców. Do tej pory próbowałem 1 sztuki, ale działa bardzo dobrze, a szczególnie płynnie i cicho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Dostawa dotarła stosunkowo wcześnie. Więcej uwagi jest potrzebne do pakowania towarów. To były wygięte gniazdka. Zobaczę, czy nic im nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Towar jak na opis bardzo dobrze Szybka wysyłka Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Otrzymane przedmioty w dobrym stanie i zgodnie z opisem. Zainstalowałem już 2 w moim tevo tarantula pro. Teraz bardzo cicho. Ale nie zapomnij uaktualnić firmware drukarki, bo inaczej nie zadziała! I sprawdź napięcie mocy używanego silnika stepper. Mój musiał być ustawiony na 1,19V, żeby działał poprawnie. Jestem bardzo zadowolony z tych przedmiotów. Kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Kierowcy stepperów przyjechali, 2x z etykietą v1.2 oraz 3x z etykietą v2.0. Zbudowałem to w moim Anykubickim i3 Mega. Po błysku mojej drukarki, siekiery nie poszły w tym kierunku, w jakim powinny. Kierowcy oznaczone V2.0 również byli V1.2, ponieważ biegną w tym samym kierunku co V1.2. Po zaadaptowaniu firmware osie poruszały się w określonym kierunku. Nie zakładaj więc, że jeśli jest napisane V2.0, to jest również V2.0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    I presume that this order is as good as my previous order with was excellent. So i did not tested them yet. But quality looks very good Very fast chipping. Packaging was not so good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nie testowałem, ale wygląda dobrze. Mają śrubokręt na obrazkach, ale nie ma go z żadnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dzięki, Banggood. Dobra jakość, działa super, szybsza dostawa niż aliexpress :D tańsze również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przedmioty otrzymane dość szybko, bardzo skutecznie i drastycznie ograniczają hałas silników stepper

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft81 851
    • Ft1 457
    • Ft7 897
    • Ft724
    • Ft58 781
    • Ft15 691
    • Ft62 889
    • Ft85 011
    • Ft61 941
    • Ft3 157