Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Wydają się mieć dobrą jakość z gładką powierzchnią. Spróbuję je sprawdzić i jeszcze raz. Dla Endera 30,5mmm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Szybka wysyłka i świetna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jedna dawka każdego rozmiaru 0.1-1.2mm Ta dostawa była najwolniejsza, jaką zamówiłem prawie 2 miesiące temu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wygląda dobrze i zgodnie z oczekiwaniami. Jeszcze nie używany, ale dobrze mieć zapasowe, zwłaszcza w bardzo niskiej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Wysokiej jakości produkty. Jeszcze nie przetestowane, ale wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    45pcs były różne rozmiary, a nie 0,4mm, jak reklamowano. Było 9 opakowań, z których każda zawierała 5 sztuk o wymiarach poniżej (0,1, 0,2, 0,3, 0,4, 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2). Jakość produktu wydaje się jednak dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Zmieniono tylko szerokość na kury, i nadruk idealnie z 0.5mm, tej samej jakości co z 0,4 mm i nieco szybciej. 0.5mm będzie mój przejść do teraz, uważam, że zamiennik 1mm będzie działać lepiej dla części krytycznych wymiarów. zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Przyjechali szybko. Jeszcze nie używałam, ale wszystko wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$2.40
    • US$8.07
    • US$5.76
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$4.43
    • US$12.69
    • US$8.09
    • US$27.71
    • US$12.65
    • US$9.19
    • US$1.50
    • US$49.65
    • US$9.99