Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(456)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(456)
    • 5 Star(428)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Dobrze zapakowane, wszystko dotarło nietknięte Niezłe tworzywo sztuczne Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Działa, na racje żywnościowe poza domem jest świetny za takie pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Alles Super. Banggood 5 Sterne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Szkoda, że kupiłem go w czasie, gdy kosztował ponad 1000, a nie 800 ₽ ale i tak ja i te 200-500 nie przepraszam za taką lutownicę. Jak na swoją cenę jest to najlepsze rozwiązanie we wszystkich zmysłach i co ważne, nawet przy napięciu 12v moc wystarczy, aby zbezcześcić wystarczająco grube druty i stopić duże kawałki lutownicy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Ładne, drobne lutownice. Klamka wykonana ze szkła wypełnionego plastikiem. Okno na potencjometr nie pasuje do niego i pokrętło nie w pełni wstawione. Panel sterowania oparty na LM2904 oamp, TL431 i TPC8107 MOSFET, generuje impuls o stałej szerokości ze zmienioną częstotliwością. Na 12V i 300 C to 0,5 Amps średnie zużycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Sh72 vs Ts100 ogólnie rzecz działa naprawdę świetnie jest tak samo szybkie ciepło jak TS100 i myślę, że wydajność jest identyczna. Jednak sh72 oczywiście nie ma funkcji snu ani innych funkcji, takich jak Ts100. Ale i tak nie potrzebuję ich gdzieś na łąkach. Zarówno na tym samym zasilaczu 24v, jak i Ts100 jest na nim ralim. Testowałem też tylko to, czego potrzebuję. Nie obchodzi mnie, czy to jest 320 czy 280 na planie 300°C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Szybko się rozgrzewa. Mały, lekki. Ulotek i trzymanie nie są zbyt wygodne, konieczne było zmodyfikowanie trochę... Także pod T12. :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Kupiłem cztery. Gniazdo dostawcze plus wspólny lutownica nie jest dobrze usytuowane. Wskaźnik i linie boczne są zbyt nudne i tandetne. Nie ma oparzeń LED. Nie ma żadnych wyłączników. Nie rozgrzewaj się. Dodam klucz, wybiję dziurę dla diody LED, zobaczę, że jest wizualny. Dodam tryb snu, żebyś nie mógł nad nim pracować, albo włącznik magnetyczny i pinball, żeby go wyłączyć. Przyjechał do Turcji w 10 lat. Zapłaciłem 29TL. Banggood zwrócił go w jeden dzień, bo zapłaciłem za ubezpieczenie SMACZNEGO. Otrzymane z Turcji mogą otrzymać cenę, gdy jest to wygodne. Zapłać ubezpieczenie. Żebyś mógł zwrócić cło. Produkt jest prosty, wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przybył wystarczająco szybko. Brak kontaktu ze sprzedawcą. Lutowanie żelaza jest bardzo lekkie i wygodne. Sprawdzone z zasilania laptopa - 19 woltów i laboratorium. W laboratorium puścił 19 woltów i obserwował prąd. Podgrzewanie do trzech amperów. Czekam na 200-250 miliamperów. Ogrzewanie jest bardzo szybkie. Nie ma żadnej różnicy w T12. T12 pasują, ale wytrzymuj się. Musisz wydrukować adapter na drukarce. Ciekawą rzeczą jest to, że dał na lutownicę krótsze, ale w długości, po złożeniu, praktycznie T12. Plus, praca w terenie z zasilania laptopa lub sieci pokładowej samochodu. Naprawdę mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Nawet przy 12V jest niesamowicie szybki, oryginalny końcówka ma wystarczającą masę termiczną na mniej więcej wszystko. Jeśli zamierzasz zrobić dużo spawania tłuszczu, warto użyć go na więcej niż 12V. Jedynym problemem jest brak adaptera DC 5525 i te wskazówki nie są zbyt powszechne w Hiszpanii, najbardziej normalne jest 5521 lub 6330, Więc prawdopodobnie musisz kupić jeden z tych adapterów, które sprzedają tutaj za 4€, jeśli zamierzasz go używać z PSU, który już masz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$7.41
    • US$15.99
    • US$8.07
    • US$10.99
    • US$16.37
    • US$16.99
    • US$21.93
    • US$10.38
    • US$16.13
    • US$18.47
    • US$23.99
    • US$179.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$26.99
    • US$38.48
    • US$27.71