Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(436)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(436)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Kupiłem cztery. Gniazdo dostawcze plus wspólny lutownica nie jest dobrze usytuowane. Wskaźnik i linie boczne są zbyt nudne i tandetne. Nie ma oparzeń LED. Nie ma żadnych wyłączników. Nie rozgrzewaj się. Dodam klucz, wybiję dziurę dla diody LED, zobaczę, że jest wizualny. Dodam tryb snu, żebyś nie mógł nad nim pracować, albo włącznik magnetyczny i pinball, żeby go wyłączyć. Przyjechał do Turcji w 10 lat. Zapłaciłem 29TL. Banggood zwrócił go w jeden dzień, bo zapłaciłem za ubezpieczenie SMACZNEGO. Otrzymane z Turcji mogą otrzymać cenę, gdy jest to wygodne. Zapłać ubezpieczenie. Żebyś mógł zwrócić cło. Produkt jest prosty, wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przybył wystarczająco szybko. Brak kontaktu ze sprzedawcą. Lutowanie żelaza jest bardzo lekkie i wygodne. Sprawdzone z zasilania laptopa - 19 woltów i laboratorium. W laboratorium puścił 19 woltów i obserwował prąd. Podgrzewanie do trzech amperów. Czekam na 200-250 miliamperów. Ogrzewanie jest bardzo szybkie. Nie ma żadnej różnicy w T12. T12 pasują, ale wytrzymuj się. Musisz wydrukować adapter na drukarce. Ciekawą rzeczą jest to, że dał na lutownicę krótsze, ale w długości, po złożeniu, praktycznie T12. Plus, praca w terenie z zasilania laptopa lub sieci pokładowej samochodu. Naprawdę mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Nawet przy 12V jest niesamowicie szybki, oryginalny końcówka ma wystarczającą masę termiczną na mniej więcej wszystko. Jeśli zamierzasz zrobić dużo spawania tłuszczu, warto użyć go na więcej niż 12V. Jedynym problemem jest brak adaptera DC 5525 i te wskazówki nie są zbyt powszechne w Hiszpanii, najbardziej normalne jest 5521 lub 6330, Więc prawdopodobnie musisz kupić jeden z tych adapterów, które sprzedają tutaj za 4€, jeśli zamierzasz go używać z PSU, który już masz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    SUPER. SH72 65w pełni spełnia swoje funkcje jako dzwonnik, nie jest substytutem hobby. Długo myślałem o nabyciu, po tym jak nie żałowałem, byłem zadowolony z zakupu. Polecam wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Szybka dostawa do Moskwy. Aparatura Hooda. Odpowiedni adapter zasilający bardzo szybko się rozgrzewa. Próbowałem różnych bloków. Baseus GAN 65 nie ruszy z jakiegoś powodu, teraz orze z jednostki 12V 2A bez skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ładny palnik. Mniejszy niż oczekiwano rozmiar, ale wygodnie spoczywa w dłoni. Przybliżony rozmiar, nieco większy niż długopis kulkowy. Nie zameldowałem się jeszcze w pracy. Jeśli coś jest nie tak, napiszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Doskonałe lutownice, kto kupił recenzje, nic dodać, cały dzień nie mógł się rozstać)) Trochę zaostrzone pod samym sobą. Bardzo szybko się ogrzewa, jego kolor nie jest ani czarny ani szary, jak mokry asfalt. Blaszane pałeczki natychmiast. Nie pożałujesz. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Najlepszy lutownica za jego pieniądze! Analog popularnego TS100 - nieco łatwiejszy funkcjonalny, ale 4 razy tańszy. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo ładny przenośny lutownica. Może być stosowany jako zamiennik dla stacji lutowania T12. Wewnątrz znajduje się sygnalizator świetlny LED. Może być zasilany z 12 woltów - jeśli zakupisz specjalny kabel, możesz być zasilany z powerbanku z obsługą QC3. Z 24 woltów zużywa do 2,5-2,8 amperów prądu w szczytowym momencie. Może pracować z dużą liczbą ładowarek do laptopa. Złącze zasilania 5.5mm * 2,5mm - wtyczka 5.5x2.1 nie nadaje się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo ładny, mój adapter produktu nie przyszedł dodam dodatkowy komentarz po wypróbowaniu z adapterem komputerowym, ale produkt jest bardzo elegancki pełny jakość pióra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 291
    • Ft3 842
    • Ft4 523
    • Ft10 136
    • Ft10 487
    • Ft11 186
    • Ft3 142
    • Ft13 284
    • Ft15 037
    • Ft7 338
    • Ft3 142
    • Ft3 024
    • Ft25 630
    • Ft8 474
    • Ft30 271
    • Ft32 390
    • Ft3 327
    • Ft3 142