Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2022

    Uczucie, że namiot był szyty przez dzieci, krzywy i skośny, szwy idą tam, gdzie chcą, a czasami nie. Niektóre rzeczy trzeba było naprawić i zszyć. Ponieważ cena produktu nie jest wysoka, dałem 4 gwiazdki. Mam nadzieję, że nie będę tego żałował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Pasuje do opisu, 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    As a shower room, I can't imagine using it, as in a campsite, for example, although there is a sieve along the walls, but there must also be time for the material to dry. But for that purpose I bought an outdoor private shower in the garden. Summer is approaching, you will see how it goes. Material and construction look ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Namiot jest bardzo przydatny i dobry produkt. Łatwy do wstania i składania. Gorąco polecamy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Tak, Bardzo Dobrze, otrzymał dużo wcześniej niż przewidywałem. Dobra jakość, lekka waga i dokładnie chcę i oczekuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    perfecto llegó antes de lo esperado, lo malo que hubo una oferta de bajaba el precio unos días después

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wysokiej jakości namiot, z wieloma bonusami, nie mam pojęcia, jak go używać, ale kocham go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Todo perfecto y la llegada muy rapida, recomiendo la compra a este vendedor, buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Namiot jest bardzo przydatny na kemping, kemping, zajęcia na świeżym powietrzu. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    To jest oki produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$217.13
    • US$49.65
    • US$94.70
    • US$99.99
    • US$46.19
    • US$29.99
    • US$67.19
    • US$2.52
    • US$13.59