Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    Zamówiony 16 listopada i otrzymany dziś 28 listopada (od CN do ZEA). Otrzymane po 12 dniach od szacowanej daty przyjazdu. Bardzo zadowolony z wysokiej jakości, a cena jest tańsza w porównaniu do innych nadmuchiwanych łóżek kempingowych z dołączoną pompą ręczną. Kupiłem go w grupie, więc kupiłem po obniżonej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Podobał mi się materac, bardzo miękki i wygodny. Napompowany z wbudowanym - w pompie, można również nadmuchiwać ))) z siłą płuc. Ma około 80 cm szerokości i 200 cm długości. Przenoszenie i przechowywanie torby w komplecie, co jest bardzo wygodne. Istnieje możliwość wiązania się z tymi samymi materacami, po lewej i prawej stronie znajdują się przyciski. Do zakupu jest zdecydowanie zalecane. Szybka dostawa)) około 2 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Przybyli szybko. Sam materac jest w pokrowcu i w opakowaniu. Pokrywa jest gęsta, materac jest również gęsty, ciężki, aby nadmuchać trzeba nacisnąć zawór. - Sam się nadmucha. Super! materiał jest wysokiej jakości. Bardzo mi się podobało. Możesz wziąć drugi i zapiąć je razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jest wodoodporny, bardzo dobre opakowanie i wygląda na bardzo wysokiej jakości produkt. To będzie widać, gdy go używasz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Materac jest po prostu super!!! Z gęstej niepoślizgowej tkaniny, możesz przynajmniej na niej spać, przynajmniej pływać. Rozmiary wynoszą około 70 na 190. W środku jest pompa. W zestawie znajduje się walizka do przechowywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Niezły materac, nadmuchać wbudowaną pompą, którą trzeba tylko przycisnąć. Przyszedł w torbie z instrukcją. To jest świetne na wakacje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Świetnie!!!!! (ang.) Przyjazd w 4 dni, ładny, wytrzymały materiał, ponad oczekiwania!!! Polecane!!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Świetna mata, dotarła szybko, przez pompę umieszczoną wewnątrz maty jest łatwo ją nadmuchać, otwierając pokrywy w jednej chwili. Zdjęcie jednak wskazuje, że albo ręka została powiększona, albo worek został skurczony... W rzeczywistości torba jest co najmniej 80% większa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Bardzo ładne mieszkanie. Materiał jest dobry. Napompowanie/deflacja jest bardzo łatwe. Tylko zdjęcie z ręką nie jest prawdziwe - rzeczywista długość w pozycji złożonej wynosi około 40 cm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wygląda naprawdę ładna jakość.Dobre materiały A+++++++++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.54
    • US$40.41
    • US$21.62
    • US$19.89
    • US$32.99
    • US$20.99
    • US$34.64
    • US$27.71
    • US$23.09
    • US$11.99