Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(126)
    • 5 Gwiazda(118)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Jest wodoodporny, bardzo dobre opakowanie i wygląda na bardzo wysokiej jakości produkt. To będzie widać, gdy go używasz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Podobał mi się materac, bardzo miękki i wygodny. Napompowany z wbudowanym - w pompie, można również nadmuchiwać ))) z siłą płuc. Ma około 80 cm szerokości i 200 cm długości. Przenoszenie i przechowywanie torby w komplecie, co jest bardzo wygodne. Istnieje możliwość wiązania się z tymi samymi materacami, po lewej i prawej stronie znajdują się przyciski. Do zakupu jest zdecydowanie zalecane. Szybka dostawa)) około 2 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Zamówiony 16 listopada i otrzymany dziś 28 listopada (od CN do ZEA). Otrzymane po 12 dniach od szacowanej daty przyjazdu. Bardzo zadowolony z wysokiej jakości, a cena jest tańsza w porównaniu do innych nadmuchiwanych łóżek kempingowych z dołączoną pompą ręczną. Kupiłem go w grupie, więc kupiłem po obniżonej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Świetnie!!!!! (ang.) Przyjazd w 4 dni, ładny, wytrzymały materiał, ponad oczekiwania!!! Polecane!!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Niezły materac, nadmuchać wbudowaną pompą, którą trzeba tylko przycisnąć. Przyszedł w torbie z instrukcją. To jest świetne na wakacje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wygląda naprawdę ładna jakość.Dobre materiały A+++++++++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    18/12/2021

    Bardzo dobra i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Materac jest po prostu super!!! Z gęstej niepoślizgowej tkaniny, możesz przynajmniej na niej spać, przynajmniej pływać. Rozmiary wynoszą około 70 na 190. W środku jest pompa. W zestawie znajduje się walizka do przechowywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Produkt wygląda dobrze.Dziękujemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$70.33
    • US$22.50
    • US$116.16
    • US$347.40
    • US$450.60
    • US$882.22
    • US$189.92
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$3,243.76