Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Czekałem na to, ale pomimo śledzenia Hermesa, że dostarczył przesyłkę, tak nie było. Kurier zrobił zdjęcie z dwiema paczkami przed drzwiami jako dowód dostawy. Jednak oba pakiety pochodziły z wcześniejszej dostawy obu zakupów dokonanych na Amazon. Czekam, aż Hermes odpowie na moją skargę. Czapka wygląda bardzo dobrze z różnych recenzji i zdjęcia w opisie produktu Banggoods. O tej porze roku ostrzegam, że może ci się to przytrafić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Jest bardzo dobrze zrobiony i wydaje się być ciepły. Jeszcze nie spróbowałem, bo w tej chwili nie jest jeszcze zimno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wygodne, makabryczne i bulionowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Dobra, dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt dotarł zgodnie z planem, bardzo wygodne i ciepłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Ładny produkt .. Bardzo zalecane, usabile do wielu sportowych biegania rowerowego.. Komfortowa nad hełmem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Idealne dopasowanie, utrzymuje ciepło, jak się spodziewałem i jest bardzo wygodne w noszeniu okularów nawet wtedy, gdy jest noszony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Terminowa dostawa.Dobra jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.92
    • US$21.84
    • US$19.62
    • US$45.99
    • US$13.86
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$16.16
    • US$11.54