Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Na czas, pakowanie jest doskonałe. - To działa jak należy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    /Witaj, jak się masz Moja opaska się rozpada. Kiepski materiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Jak na cenę produktu mają bardzo dobrą jakość, polecam go do wewnętrznych działań, jeśli myślisz, aby go używać do sportu w nocy, jeśli polecałbym coś bardziej mocnego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dostarczane na czas, działały bardzo dobrze prosto z opakowania łatwe instrukcje ładowania, raczej małe, ale udało się odczytać je z dużą lupę. Wszystko, co jest w paczce, powinno tam być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bardzo prosta lampa o praktycznie zerowej wadze. Oczekiwana dobra jakość za tak niską cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Za takie pieniądze mam 2 doskonałe latarnie do wędkowania i rolnictwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Czysta i lekka. Trzymać w kieszeni, gdy jest ciemno, aby twoi kumple mogli go użyć. Upewnij się, że ci je oddadzą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Świetny produkt, polecam, Szybka dostawa do Słowenii. Znalazłam kupon na stronie i telegramie Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Delivery was really fast and the headlights are of great quality! I can only recommend the seller to everyone!THX!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jakość wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$28.88
    • US$16.09
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$21.84
    • US$19.99
    • US$29.99