Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Pedały wyglądają świetnie, solidnie i dobrze zrobione. Są one bardzo duże - jest to bardziej wygodne. Głowice śrub mają bardzo dobry efekt bez poślizgu. Mogę ich polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Wydaje się być dobrym produktem, mam nadzieję, że kiedy są one umieścić na rowerze są tak samo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Pedały wykonane są z wysokiej jakości. Dobry metal. opakowanie jest niezawodne. W zestawie jest klucz. Bardzo zadowolony z zakupu. Zdecydowanie polecam kupić te pedały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Pedały wyglądają dobrej jakości, bardzo masywne kawałki. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dobre pedały, stabilne szpilki, fajny wygląd i zrobić wysokiej jakości wrażenie, a cena też jest w porządku! Pod pełnym obciążeniem nie przetestowaliśmy ich!Ale zdecydowanie polecam! Wygraliśmy je na loterii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Naprawdę piękne i zadbane, dostarczone w ładnym opakowaniu i z kluczem do montażu.. Szczęśliwy montowany na e-górskich rowerach, zabrany przez maggazzino Europejczyk przybył w tydzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Wysyłka była dobra, od pierwszego spojrzenia wydaje się być dobrym pedałem, czuć się solidnie, mieć narzędzia do klucz łożysk. I mają w środku bardzo miękkie spinki. Zobaczymy, jak pójdzie, gdy zacznę go używać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Bom produto!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$19.99
    • US$13.19
    • US$17.31
    • US$50.81
    • US$9.24
    • US$98.16
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$26.99
    • US$10.70
    • US$39.26
    • US$19.99
    • US$87.39
    • US$31.52
    • US$40.99
    • US$11.54