Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Pedały wykonane są z wysokiej jakości. Dobry metal. opakowanie jest niezawodne. W zestawie jest klucz. Bardzo zadowolony z zakupu. Zdecydowanie polecam kupić te pedały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Pedały wyglądają dobrej jakości, bardzo masywne kawałki. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonały produkt, bardzo wygodny i z dobrego materiału

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Pedały wyglądają świetnie, solidnie i dobrze zrobione. Są one bardzo duże - jest to bardziej wygodne. Głowice śrub mają bardzo dobry efekt bez poślizgu. Mogę ich polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Wydaje się być dobrym produktem, mam nadzieję, że kiedy są one umieścić na rowerze są tak samo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2022

    Sprzęt wygląda solidnie, obraca się lekko i przyjemnie. Jeden z nich miał smar na zewnątrz. Mam nadzieję że będą trwałe i wytrzymałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Kiedy to przetestuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Dostawa trwała jeden miesiąc. Mocne, ciężkie pedały. Waga 203 gramów. Zapakowane w pudełko. Klucz Hex wliczony w cenę. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Dobrze wykonane z wyjątkowej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$29.87
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$12.69
    • US$21.84
    • US$12.99
    • US$17.99
    • US$17.31
    • US$26.55
    • US$43.88
    • US$38.12
    • US$19.64
    • US$17.31
    • US$33.48
    • US$25.40
    • US$67.47