Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2022

    Kocham ten samochód! Ale ktoś miał ją przede mną. Krawaty, które trzymały pojazd w środku, były przecięte, i rzeczy nie były umieszczone tak, jak powinny być. Ale na szczęście poprzedni odbiorca włożył z powrotem 3 baterie do pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetna maska, jestem mile zaskoczony, że pojawił się w 100% i w 3 dni, szybki jack w pakiecie, polecam wszystkim miłośnikom DRIF, polecam zainteresowanym, aby pomyśleć, czy nie płacić za wyższą wersję (60km/h)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    ... Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. Elastyczny, szybki, piękny? .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Szybka misja!!! Dzieciak był taki szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Mam go tylko jeden dzień i jest świetny. Niestety już pociąłem koła dryfujące na drodze (nie polecam) ale na drewnianej podłodze, lub gładkiej powierzchni, dryfuje całkiem dobrze. Polecam to jako samochód dla początkujących. Planuję też unowocześnić serwo, aby lepiej sterować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Dobry samochód driftowy z pełnym proporcjonalnym parciem i kierowaniem. Ma światła Led, esp i trzy pozycje prędkości na nadajniku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    good, very funny. responds very well, steering a little imprecise, but very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Oh, świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zgodnie z planem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Samochód jest całkiem ładny. Chciałbym mocniejszy silnik, żeby był szybszy. Pojazd jest dostarczany w opony gumowe na białych obręczach i z czarnymi twardymi plastikowymi kołami do dryfowania. Kontrola dryfu działa dobrze. Niestety, musiałem długo czekać na dostawę, odkąd Sylwester interweniował.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    26/05/2021

    Świetny mały samochód. Moc i prędkość. Kocham światła i trzy opcje baterii daje mnóstwo czasu! Aby uzyskać pełną recenzję, koniecznie zobacz mój film YouTube! https://youtu.be/9dT0yT0jLAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$105.99
    • US$50.99
    • US$62.39
    • US$22.99
    • US$80.99
    • US$85.99
    • US$31.99
    • US$488.99
    • US$43.99
    • US$165.99
    • US$87.19
    • US$50.99
    • US$112.99
    • US$19.99
    • US$95.99
    • US$135.99
    • US$86.99