Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Samochód RC jest mały, ale w porządku. Jest to dużo zabawy do jazdy wewnątrz lub na zewnątrz. Można z nim dryfować bardzo dobrze i jest bardzo wytrzymały. Silnik bezszczotkowy ma bardzo niską moc dla dużych, a przyspieszenie jest również bardzo dobre, obsługa jest również dobra tylko muszę dostosować serwo trochę lepiej. Na pewno znowu kupiłbym samochód RC.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Ładny samochód drift z możliwością uaktualnienia. Szybka dostawa w ciągu jednego tygodnia z CR. Ulepszą ją, wypełnią olejem wstrząsy, by wyeliminować wstrząsy tarcia. Dostępne są tylko nawierzchnie betonowe lub asfaltowe, gdzie lepiej nadają się gumowe opony. Eksperymentowanie z układem kierowniczym i ESP jest konieczne, aby uzyskać najlepsze wyniki driftingu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna cena i gorąco polecam to dla mini rc pełzacz. Świetna aktualizacja i szybka dostawa. Jak widzicie, mam zarówno szczotkowane i bezszczotkowe wersje, świetne samochody drifting za pieniądze

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Ürün elime Geldi teslimat hizliydi Türkiye Aras kargo dagitim yapmis ancak ne yazikki baski uygulamislar pakete ve cap te yamulma var musteri temsilcisi ile gorusup cap talep edecegim onun disinda da sorunu gorünmüyor ev icerisinde drif ozelligini halida da kullanabilirsiniz ev disinda sokakta kullanmanizi tavsiye etmem alti plastik ne yazikki ben üst paket aldim fircasiz motor aliyorsaniz fircasiz motor alin uzun ömürlu olur saygilarimla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo ładny, doskonały silnik do dryfowania i ustawiania kół w zestawie wyposażony w stabilizatory ESP na podstawie zdjęć dołączony silnik bezszczotkowy w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Silnik nie posiada mocy na powierzchni żwiru w oponach rajdowych zębatka silnika zbyt duża, gdzie inne pb .. Niska moc baterii, wadliwy silnik lub awaria części transmisyjnych?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    I do love it are used to be gas/nitro fan not any more . I do like the power and the handling of the electric motor I’ll definitely be upgrading soon highly suggest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Spośród najlepszych RC, silnik bezszczotkowy jest ogromny i działa świetnie. Co kocham, to to, że są części zamienne do dowolnej części online i teraz jestem, aby zobaczyć, czy umieścić słabe części metalowe i doskonały! Bardzo dobra jazda i wejściówka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Najlepszy samochód RC Drift w klasie 1:16. Bardzo moc z 2 bateriami poniżej 140 USD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    tolles Auto und sehr coole Optik. Kann ich nur empfehlen

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$135.99
    • US$139.99
    • US$10.19
    • US$65.99
    • US$17.99
    • US$55.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$133.99