Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(371)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(371)
    • 5 Star(339)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Super ciężarówka, nie powiedziałabym, że klasy hobby, ale tam blisko, świetna zabawa bawić się w pomieszczeniach lub w garażu, na zewnątrz również, dryfujące opony będą szybko jeździć na betonie. Opony drogowe są miłym dodatkiem. Samochód / ciężarówka jest dobrze zbudowany, trzeba dużo go złamać, kontroler to pochodzi z myślę, że jest świetny, nie miałem żadnych problemów do tej pory posiadał go prawdopodobnie dwa miesiące, moje 4 lata stary gra z nim, więc jest łatwy w użyciu. Tylko narzekam, że reflektory nie działają, a czerwony nie działa. Planuję zamówić kilka więcej dla niektórych przyjaciół, mam nadzieję, że wyjdzie z więcej opcji body lub innych pojazdów o podobnych cechach. Dzięki bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Niesamowity samochód, serwo robi trochę hałasu, ale to normalne. Opony dryfujące to świetna zabawa w domu. Po opróżnieniu baterii ładowanie trwa ponad 1,5 godziny i nadal nie jest pełne. Imponuje teraz fabryką, daje ci to dużo czasu na zabawę. Silnik robi się gorący, nie mogę się doczekać, żeby go nastroić. Dużo huku za dolara z tym samochodem rc!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Jestem pod wrażeniem tego produktu. Zwinny i szybki, dużo mocy. Bardzo dobrze, że jest wyposażony w dwa zestawy opon. Koła dryfujące dobrze działają na dywan. Zrobiłem koła dryfujące do laminowanej podłogi, dodałem trochę tekstylnej taśmy elektrycznej na gumowych kołach. /Są perfekcyjne. Bateria trwa około 20-30 minut, w zależności od palca. Jako inżynier motoryzacyjny muszę zwrócić uwagę, że potrzebuje regulowanych ogniw kierowniczych, geometrii kół nie można regulować. Pomimo geometrii radzi sobie dobrze. Esp działa również, ale kiedy dryfuje, lepiej jest wyłączyć, aby uzyskać ładne długie powerlides. Bardzo szybka wysyłka z Polski. Wysoce rekomendowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Ciężarówka jest bardzo dobra za pieniądze, żyroskop jest ładny dotyk i ze względu na jego wagę jest wystarczająco silny, gdy biorę go na tor gokartowy, choć nie jest wystarczająco silny dla prostych. Siatka zębata i bocznica są zbyt ciasne, co powoduje zwiększone tarcie, które można naprawić, za pomocą śruby z prawej strony. Nie podoba mi się też sposób, w jaki łączy się RSG i recywer. Teraz całkowicie go odbudowuję za pomocą własnej elektroniki, silnika wyścigowego 5400kv i 120 amp ESC Jestem bardzo podekscytowany, aby zobaczyć, jak to coś działa z większą mocą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Ten samochód jest taki dobry. Jest potężny i dobry do dryfowania. Pilot jest dobry i ma kilka tuningów. Nie widziałem różnicy, kiedy włączam ESP. Samochód może znieść uderzenia i katastrofy, ale lepiej jest być ostrożnym z nim, ponieważ nie czuje się zbyt silny. Jeden z drutów światła przedniego (prawe czerwone światło okręgu) został odłączony od reflektora, podczas gdy otwieram muszlę ciała, ponieważ nie był wystarczająco silny, Ale wszystkie inne światła działają w porządku i to nie jest dla mnie nic wielkiego, ponieważ jest tylko światło, więc nadal 5 gwiazdek. Ogólnie bardzo dobry rc jak na cenę. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Mam samochód w idealnym stanie. To ładny kawałek, działa idealnie na pierwszym teście. Nadal eksperymentuję z ESP, ciekawe rozwiązanie. Koło 2 zestawów jest bardzo przydatne, dobrze jest, że nie musisz kupować go osobno. Samochód jest bardzo ładny, jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Naprawdę podoba mi się projekt tego małego samochodu w 1/16 Drift Car. Właściwie to wygląda jak mały Arma Infraction, a jakość nie jest zła w ogóle jak na cenę. Jednym z głównych powodów, dla których kupiłem ten samochód są oczy czerwonego diabła. Światła ledowe są niesamowite dla tego małego Driftera, a żyroskop (niezwykłe za tę cenę) sprawia, że jego praca jest całkiem dobrze. Ale podczas trzeciego biegu mała plastikowa część oderwała się, bo uderzyłem w ścianę ...więc to na pewno była moja wina. To nie jest duży problem, ponieważ można zamówić ogromną ilość zapasowych spawarek do tego samochodu RC. W końcu wydałem rozkaz, by drugi SG 1603 był przygotowany na przyszłość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    I saw some reviews online for this RC truck and everyone had pretty good reviews of it. I've played with it for a handful of hours with it and I have to say so far I've received more value than I thought I would. Everything works out of the box. You can fine tune the settings on the controller and mess with the ESP which is nice. I've crashed into walls, hit tables, and got chased by my dog, but there are no scratches yet. It seems pretty durable and I think once I get better with drifting with the stock setup, I'll have to upgrade to the brushless setup. I've only driven this with the drift wheels and so far I like it. The turning radius is weak, but I have heard you can get some more angle out of it as well with some upgrades. I paid for expedited shipping and received it a day earlier than I had expected it. Overall, this is a solid buy for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Super litlle drift car. Transmitter 4 AA battery, the car 2S battery, original 1200 mAh Li-ion, you can also go with li-po 1500 mAh wiith more C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Przyszło 2 dni wcześniej niż się spodziewaliśmy. Był również wyposażony w opony dryfujące, które nie zostały wymienione w opisie, bardzo ładne. działa zgodnie z przeznaczeniem, działa przez około 20 minut z jednym ładunkiem (przy max prędkości), chłodny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$478.99
    • US$97.99
    • US$62.99
    • US$112.99
    • US$42.99
    • US$20.99
    • US$85.99
    • US$101.99
    • US$52.99
    • US$520.99
    • US$95.99
    • US$98.99
    • US$65.99
    • US$159.99
    • US$45.99
    • US$54.99
    • US$117.99
    • US$84.99