Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(398)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(398)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    best drift truck for the money! when I say this thing is sweet it is even better in person! fast durable cool! lights are sick! hands down fun truck! get the extra batterys! so sick! so happy!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Chociaż zajęło to trochę czasu i cierpliwości, jak na razie dobrze, nie korzystałem jeszcze z jednostki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Dobry, lepszy, najlepszy 1/16 cena samochodu drift. Trzy baterie do almusu przez cały dzień dryfowania. Na kołach dryfujących najlepiej umieścić nadajnik na tylko 50% maks. Wszyscy sąsiedzi i przyjaciele chcą ten samochód 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Mam samochód w idealnym stanie. To ładny kawałek, działa idealnie na pierwszym teście. Nadal eksperymentuję z ESP, ciekawe rozwiązanie. Koło 2 zestawów jest bardzo przydatne, dobrze jest, że nie musisz kupować go osobno. Samochód jest bardzo ładny, jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Great product. Love it .its welcome in my rc family

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Wydaje się dobrej jakości produkt i powinien spełniać wszystkie szumy! Przybył w dobrym stanie i w wielkim czasie. Muszę to sprawdzić, kiedy pogoda się poprawi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    Najlepiej szczotkowany samochód z proporcjonalnym throtte i kierownicą. Dwa lub trzy batery wystarczą na długo gra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Jest to drugi Pinecone 1603, które kupuję, ponieważ jestem bardzo zadowolony z ceny włosów RC ma dużo jakości, zarówno produkcji, jak i wizualny aspekt. Jeśli chodzi o chodzenie, to idzie dużo i obiecuje do tego, co zostało zrobione dobrze RC dla wielu innych sytuacji. Dziękujemy bangngod za szybkość wysyłki i dobrą obsługę świadczoną klientowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Stil jednym z najlepszych samochodów cena/wydajność 1/16 RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Dobry samochód driftowy z pełnym proporcjonalnym parciem i kierowaniem. Ma światła Led, esp i trzy pozycje prędkości na nadajniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$143.99
    • US$15.99
    • US$60.99
    • US$108.99
    • US$22.99
    • US$114.99
    • US$151.99
    • US$122.99
    • US$64.99