Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Fantastyczny wygląd, niesamowita zabawa, wielka wartość. To przybyło bardzo szybko w idealnym stanie, wystarczy spojrzeć na to pudełko!! Cieszę się, że czekałem na wersję Brushless! Zawiera 2 zestawy kół 2x 7,4v 2s baterii i kontrolera. (potrzeba 4AA.) Sterownik ma wbudowany Gyro i wszystkie wykończenia. Kanał 3 przełączający epicki Czerwony pierścień Halos na światła białe i światło tylne zamontowane w środku dyfuzora. Kanał 4 jest 3 przełącznikiem wyboru prędkości Low/Med/High absolutnie genialnym dla początkujących. Gumowe opony w stylu rajdowym dają dobry chwyt i może się dobierać do dobrej prędkości, ale żyroskop wyłączony jako wyboisty teren i lekki korpus z brakiem wstrząsów olejowych, aby utrudnić kontrolę przy większej prędkości przy aktywowanym Gyro. Nadal świetna zabawa z odrobiną praktyki i ma wystarczająco mocy, aby ślizgać się i pączek z uchwytem. Przechodząc na czarne, plastikowe koła dryfujące, zmieniło doświadczenie, na gładkiej powierzchni, po lekkim nastrojeniu Gyro i kierownicy, dryfowałem spokojnie z delikatnym przepustnicą i kierownicą. Planuję zmodyfikować za pomocą wstrząsów olejowych i lepszego zestawu kół z gumy Drift, aby zwiększyć kontrolę ślizgu i prędkości. Zobacz szczyt tego w akcji na YouTube!! Sprawdź mój kanał RCxtra i Subskrypcja! Link poniżej 👇 https://youtube.com/channel/UCY4JrSYjTpsZyQNGp_E5AkA Właśnie ponownie uruchomiłem mój kanał w HD i mam masę nowych treści, które regularnie rosną, jak byłem zajęty filmowaniem. Dzięki Banggood 😊

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dużo zabawy, dobry rozmiar do driftu. Bezszczotkowa moc sprawia, że tona zabawy na zewnątrz. Gumowe opony nie trwają długo, a serwo kierownicy jest bardzo słaby. Który przyszedł z Li-Po zamiast Li-Ion. Włożyłem Li-po 2s i jest jeszcze szybciej!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Que Carro excelente 5 Estrelas entrega em Portugal em 3 dias tempo recorde,o carro chegou muito bem embalado e todo o material prometido 2 baterias lipo por um preço muito bom, recomendo,mais em OVERFLY PT YouTube review e vídeos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    I got one of the brushed versions for a 7 year old about 6 months ago and he absolutely gives it hell and it has yet to break so I gave the brushless version a try and it is one of my favorite rcs. That is saying a lot considering I own everything from Traxxas products to Arrmas. plus there are a lot of upgrades out there for it. Very fun and durable car!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Zaimponował mi ten mały potwór! Bardzo szybko i może dryfować - dobrej jakości budowa, zdecydowanie polecam. Światła też są niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    13/08/2021

    Świetny samochód dryfujący, jeszcze lepszy dzięki dodatkowi bezszczotkowego zasilacza!! Zobacz moją recenzję na Youtube o wersji z pędzelkiem. https://youtu.be/9dT0yT0jLAM

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Miałem szczotkowaną wersję, a cena i jakość były idealne. Sprzedałem go jako wersję bezszczotkową. Bateria trwa około 8 minut. Nie używam 2s lipos i jest zauważalna poprawa w przyspieszeniu, gdy samochód trochę się niepokoi. Standardowa wydajność baterii jest nadal doskonała. Czekam na lepsze wstrząsy. Jeśli się zepsuje, na pewno zamówię jeszcze raz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Niezwykle szybka dostawa. Produkt wydaje się bardzo wysokiej jakości. Baterie przez zwykły adapter ścienny ze smartfona, z zamkniętą ładowarką, naładowany, czas trwania wynosi ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przybywam w idealnym stanie, bardzo zabawne w użyciu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Unreal rc samochód przyjść w ciągu 7 dni od zamówienia 100% polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$7.99
    • US$117.99
    • US$19.59
    • US$85.99
    • US$98.99
    • US$55.99
    • US$95.99
    • US$135.12