Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(275)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(275)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Mam go dzisiaj grany przez jakieś pół godziny i nadal ma mnóstwo baterii. Miałem mały problem po drodze, mały metalowy pręt wypadł, kiedy zmieniałem opony i jedno z kół nie obracało się prawidłowo... W końcu to rozgryzłem i działa bezbłędnie. 100% polecam dla początkujących drifters (mnie) lub kogoś, kto szuka budżetu wysokiej jakości samochodu RC. Nie mam żadnych skarg na ten samochód inny niż fakt, że te małe metalowe pręty (nie wiem, jak się nazywają) mogą dość łatwo wypaść, więc po prostu bądź ostrożny, gdy zmieniasz opony i upewnij się, że nie zgubisz go, jeśli nie wypadnie. (Dodałem zdjęcie małego pręta i dokąd idzie)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    To jest imponujące, właśnie leciałem 3d helis aż do tego roku próbując samochodów i myśląc o tym, jak uzyskać łódź wyścigową, ale tak jest to pierwszy samochód / ciężarówka IV kiedykolwiek właścicielem, Moja córka i ja dobrze się z nim bawię.Dotarłem 12 dni do moich kroków z amerykańskiego magazynu nie jest źle biorąc pod uwagę koszt, to nie było uszkodzone, że ostatnio był jakiś problem z zamówieniami BG dla mnie tak. Dostałby 5 gwiazdek, jeśli zaczęliby wysyłać towary w pudełkach, pojawiłby się w plastikowej torbie, jak wszystko inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    To jest świetne. Kupię inny przyszedł w dobrej wodoodpornej torbie pakowanej większość dnia na moim pokładzie w deszczu i nadal był suchy bardzo zadowolony jest trzy-nastawny prędkości na sterowniku i to jest szybko nie mogę sobie wyobrazić, co się stanie Jeśli włożę do niego szczotkę dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Jest to naprawdę zabawny samochód, jakość jest wystarczająco dobra, światła są niesamowite i dryfowanie jest łatwe, ponieważ istnieje wbudowany eSP, który można regulować. Jestem z tego zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    To zaskakujące jak na cenę, jakość nie jest zła, zawieszenie jest zbyt sztywne. To wszystko zawiera, kontroler jest bardzo dobry, nawet lepszy niż kontroler WLToys. Uwielbiam to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Uwielbiam jak jeździ, szybciej niż się spodziewałem! Miły dotyk, mający 2 rodzaje kół [dryftowych i półoffroadowych]. Prawie żadnych uszkodzeń, jeszcze po wielu walnięciach, tylko małe zadrapania ciała, które są normalne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Geweldig product! Rijd lekker en is heel erg snel. Ook erg veel mogelijkheden om je rijstijl aan te passen. Afstandsbediening ligt fijn in de hand en de lampen zijn ook top!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Ten samochód jest naprawdę bardzo zabawny! Warte swojej ceny. Tak się składa, że dostałem 40% zniżki, co było nawet lepsze! 3 zestawy świateł i to coś rozrywa!!! dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Doskonała zabawa, mniejszy silnik niż się spodziewałem, więc zamieniony silnik z wiltoys w niego, a większy zrobił ogromną różnicę. Doskonałe opcje ustawienia nadajnika, szybki serwo i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    SG 1603 ; najlepszy samochód RC? Kocham prędkość, ładne materiały, ale hałas dochodzi z silnika https://youtu.be/birT7c-LH0g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.22
    • US$94.99
    • US$53.99
    • US$66.99
    • US$55.99
    • US$62.99
    • US$97.99
    • US$122.42
    • US$488.99
    • US$107.99
    • US$99.99
    • US$56.99
    • US$135.99
    • US$12.99
    • US$91.99
    • US$112.99
    • US$135.99
    • US$86.99