Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Kompaktowy samochód RC, który zawsze można zabrać ze sobą, aby zrobić małe wyjście. Jakość jest absolutnie w porządku za cenę. Nazwałbym to pojazdem terenowym, bo jest za szybki jak pełzacz. Przez pilot można ustawić 3 prędkości. Pojazd ma 7mm hex adapter, ale nie ma łożysk kulkowych. Opony są miękkie! Cena i wydajność pasują.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    5 gwiazdek ode mnie! Świetny nisko cenowy znacznik z niesamowitą wydajnością prosto z pudełka! Wow, jak na tak niską cenę ta ciężarówka radzi sobie bardzo dobrze. Połowa ceny & CR-18 3 razy tańsza niż SCX24, czyni to małe stworzenie doskonałym dodatkiem do kolekcji! Cechy 👇 Elektroniczny sterownik prędkości ESC:10A Silnik: FF-05H-1855 silnik Servo:9G 3 druty sterowe Częstotliwość nadajnika: 2,4G Channel:3CH Zdalna odległość:około 100 m Akumulator do samochodu:7.4V 350mAh Bateria Li-jon (w tym) Czas ładowania:około 1 godziny Czas użycia:ok.30 minut Rozmiar samochodu:23*11*10cm Rozmiar pudełka:25*20*13,5cm W pełni proporcjonalne sterowanie i przepustnica Kierowanie i strzyżenie przepustnicy Sterowanie ustawieniami podwójnych stawek Ładowane sprężyny tłumiki cierne 3 ustawienia poziomu mocy-niski, średni & wysokości Wygląda na to, że część jest na szlaku!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Za cenę nie można narzekać zbyt wiele. Mniej niż połowa ceny osiowego SCX24. Jest nastawiony na to, by jechać szybciej niż bym chciał. Pełnienie niskich prędkości jest frustrujące w najniższych ustawieniach. Spróbuj średnio lub wysoko. Przykleiłem ołowiany tonik nad przednią oś, ponieważ producent zdecydował się umieścić baterię (waga) tak daleko do tyłu w podwoziu. Nachylenia strome sprawiły, że pełzacz się cofał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Wspaniała mała ciężarówka. O wiele lepiej, niż myślałem. Świetnie sobie radzi, ale niska prędkość to trochę tydzień. Wiele opcji aktualizacji, ale działa prosto z pudełka. Idealny budżet pełzacz wewnątrz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wózek przyjechał w świetnym stanie, kochaliśmy go, przyszedł ten sam wózek o który prosiliśmy i ten sam kolor, kupimy ponownie na pewno, przybył przed terminem dokładnie w 15 dni. Super odkupienie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    The packaging is good, but the box has some deformity , not opened and tested it yet. will order again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Świetny pełzacz obejrzy to na naszym kanale RC(RC Land)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Krata samochód polecam dla każdego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Daję mu pięć gwiazdek ze względu na cenę. Jednakże, zamówiłem go i cena była o wiele wyższa niż teraz, to nie jest w porządku... To całkiem niezła ciężarówka. Ale to nie jest naprawdę pełzacz. Nie ma trybu czołgania w RSG, tylko tryb hamowania. Niska kontrola prędkości jest bardzo słaba. Jednak opony są ładne i przyczepne, opony przyklejone do (plastikowych) felg (bez paciorka). 3 druty Tower Pro Servo. Radio ma wycięcie i wsteczny, 3 tryb przepustnicy. (ale niska oznacza również niską moc, nie tylko niską prędkość). Radio i odbiornik/ESC mają 3 kanał, normalne „szpilki serwotkowe" dla przełącznika lub włączania/wyłączania odbiornika, działa jak czar. Światła (zawsze włączone) w zderzaku. Kąt kierownicy dobry. Ułamki szokują. Silnik bardzo słaby, środek ciężkości bardzo wysoki, max. Możliwe 45° wspinaczki (lub nawet mniej). Wiele baterii 2s Lipo z czerwoną wtyczką JST będzie pasować. To nie jest naprawdę dobre, ale za tą cenę jest ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Niesamowita ciężarówka! Bardzo kruche, ale bardzo miłe. Szybszy od osiowego scx24, ale to nie jest pełzacz! Działa bardziej jak buggy 4x4. Dwa śruby w szybie napędowym są prawie zgubione w pierwszych biegach. Super klej na nim po ponownym nałożeniu. Wyobraź sobie bardzo małą śrubę utraconą w dywanie! Albo piasek w parku Nie dla początkujących i nie dla zawodowców... tylko dla ciekawych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15,732
    • Ft21,902
    • Ft33,934
    • Ft19,341
    • Ft17,274
    • Ft25,913
    • Ft31,219
    • Ft30,541
    • Ft5,859
    • Ft21,717
    • Ft27,147
    • Ft56,274
    • Ft52,137
    • Ft43,097
    • Ft17,305
    • Ft49,360
    • Ft28,998
    • Ft9,253