Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Samochód jest całkiem ładny. Chciałbym mocniejszy silnik, żeby był szybszy. Pojazd jest dostarczany w opony gumowe na białych obręczach i z czarnymi twardymi plastikowymi kołami do dryfowania. Kontrola dryfu działa dobrze. Niestety, musiałem długo czekać na dostawę, odkąd Sylwester interweniował.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Mam go tylko jeden dzień i jest świetny. Niestety już pociąłem koła dryfujące na drodze (nie polecam) ale na drewnianej podłodze, lub gładkiej powierzchni, dryfuje całkiem dobrze. Polecam to jako samochód dla początkujących. Planuję też unowocześnić serwo, aby lepiej sterować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Świetny mały samochód. Moc i prędkość. Kocham światła i trzy opcje baterii daje mnóstwo czasu! Aby uzyskać pełną recenzję, koniecznie zobacz mój film YouTube! https://youtu.be/9dT0yT0jLAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Samochód RC jest niesamowity i taki zabawny, ale mój kierownica już nie działa, więc nie mogę kierować swoim 😔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Podły mały samochód ma nawet tylny dyfuzor, który jak sądzę, ten model zwykle nie ma bonusu 😉 dobry produkt i żyroskopia sprawia, że jest to epickie przenoszenie mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Seems like a good little car for the price considering I only ran it for 10 minutes or so around the house lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zgodnie z planem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    To niesamowity dryf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Świetnie wyglądasz, idź dobrze. Kupiłem oba Modele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 371
    • Ft4 622
    • Ft45 629
    • Ft28 671
    • Ft16 369
    • Ft14 180
    • Ft16 955
    • Ft32 680
    • Ft7 397
    • Ft16 338