Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Od czego mam zacząć? Kilka miesięcy temu dostałem odświeżoną wersję innej opcji samochód i bardzo mi się podobało, kiedy zobaczyłem, że mają opcję bez szczotki, musiałem kupić i stary, cieszę się, że zrobiłem to bez szczotki. Myślisz o tym, zrób to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Samochód RC jest mały, ale w porządku. Jest to dużo zabawy do jazdy wewnątrz lub na zewnątrz. Można z nim dryfować bardzo dobrze i jest bardzo wytrzymały. Silnik bezszczotkowy ma bardzo niską moc dla dużych, a przyspieszenie jest również bardzo dobre, obsługa jest również dobra tylko muszę dostosować serwo trochę lepiej. Na pewno znowu kupiłbym samochód RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna cena i gorąco polecam to dla mini rc pełzacz. Świetna aktualizacja i szybka dostawa. Jak widzicie, mam zarówno szczotkowane i bezszczotkowe wersje, świetne samochody drifting za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo ładny, doskonały silnik do dryfowania i ustawiania kół w zestawie wyposażony w stabilizatory ESP na podstawie zdjęć dołączony silnik bezszczotkowy w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    tolles Auto und sehr coole Optik. Kann ich nur empfehlen

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Najzabawniejsze, jakie miałem od wieków! Wysokiej jakości samochód, mnóstwo.of czas pracy.Dla baterii, zwłaszcza z pakietem 3 x, opon dryfujących i wiele więcej!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Słowa tego nie robią. Osobiście wygląda czystszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Bardzo zadowolony z tego, co otrzymałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 073
    • Ft5 041
    • Ft4 255
    • Ft28 823
    • Ft19 979
    • Ft15 065
    • Ft47 823
    • Ft44 547
    • Ft4 910
    • Ft34 065