Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    To najbardziej niesamowity pojazd w 1/16 skali, jaki kiedykolwiek widziałem. Jest niesamowicie potężny, dobrze zbudowany i świetny stosunek jakości do ceny. Jeszcze bardziej oszałamiające jest to, że kopalnia została wysłana z chińskiego magazynu Banggood @ 03:56 (czasu brytyjskiego) w dniu 31 grudnia 2020 r. Został dostarczony DZISIAJ 5 stycznia 2021 r. @ 12:30. To oznacza, że przejechał 5 900 mil lub 9500 km w 5 dni, 8 godzin do 35 min. To obejmuje święto brytyjskiego banku (Nowy Rok) i weekend. Na dodatek każda recenzja &ów tego pojazdu RC i jest bliska, SG 1603 potwierdzi, jak wspaniały jest umysł. Zrób sobie przysługę i zamów jeden NOW i uzyskać jeszcze lepszą wartość poprzez zamówienie wersji wielu baterii z 2 lub 3 akumulatorów w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To świetny samochód, może nawet lepszy niż 959. Ergonomia kontrolera pistoletu oznacza, że jest najbardziej wygodny, jaki kiedykolwiek trzymałem. Wszystkie kontrole działają. Możesz dostosować czułość żyroskopową, strzyżenie i rzut kierownicy. Możesz również zmienić kolor reflektora z kontrolera. Kierownica jest szczelna i dokładna. Łatwo dryfuje na obu kołach. Jest z metalowym narzędziem i przyzwoitą małą ładowarką. Dotarła też w mniej niż 2 tygodnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Podoba mi się, zmieniałem opony w tę i z powrotem, ale trochę zmodyfikowałem wewnętrzną ramę, przykleiłem kawałek stali, który sfabrykowałem z płyty podkładki hamulcowej, by zatrzymać większość kurzu i brudu z prawej przedniej opony przedniej przednich przednich opon przednich przednich przednich przednich, Myślę o zrobieniu kolejnego dla drugiej strony, ale to działa świetnie na wszystkie skały i brud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Na pewno jeden z najlepszych samochodów 20/21 co dostajesz za swoje pieniądze jest niesamowite. Zbuduj w żyroskopie dwie pary różnych kół, oczy anioła prowadziły błyskotliwy. Sprawdź mój kanał YouTube pod kątem uaktualnień, jeśli jest zrobiony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Came in perfect condition, with its onboard gyro, color changing lights and extra drift tire set this car would be named as one of the best Price&Performance products. Thank you Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonała wartość, wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, aż mój bezszczotkowy silnik / esc podbije to, ale jest świetny prosto z pudełka, przybył w ciągu 2 tygodni od zamówienia do Wielkiej Brytanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo ładne, lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Cóż mogę powiedzieć, czego pewnie jeszcze nie wiesz! To jest epickie! Musi mieć małego łajbaka. Sprawdź mój kanał YouTube „Uruchom to Rc" i zobacz więcej fajnych RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Idealny dla pieniędzy, mentalny drifting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Nie mogę dryfować, ale może. Świetny szybki samochód. Przyszedł wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft7 538
    • Ft3 931
    • Ft15 079
    • Ft28 849
    • Ft26 554
    • Ft24 292
    • Ft17 341
    • Ft28 194