Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    best drift truck for the money! when I say this thing is sweet it is even better in person! fast durable cool! lights are sick! hands down fun truck! get the extra batterys! so sick! so happy!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Wydaje się dobrej jakości produkt i powinien spełniać wszystkie szumy! Przybył w dobrym stanie i w wielkim czasie. Muszę to sprawdzić, kiedy pogoda się poprawi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Zajęło mi to prawie miesiąc, ale w końcu dostałem dziś swoją pocztę. Byłem sceptyczny, bo powiedział mi, kiedy go wysłano, ale to było wszystko, więc byłem bardzo zaskoczony i podekscytowany, kiedy wróciłem do domu i zobaczyłem to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    This car was taken from me by a friend through your site. I love it very much, and here it is placed on his Instagram page, but the external box shipping method was in my mind.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dużo zabawy w prowadzeniu. Przesyłka była szybka. Opakowania mogłyby być bardziej ochronne. Ale przetrwało. W cenie baterie naprawdę długo!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Wahałem się, czy kupić, ale o rany, jaki to ładny samochód, tak się cieszę, że go dostałem. Wygląda niesamowicie i też ładnie biega. Można zrobić drobne poprawki, jak obniżenie zawieszenia, ale nie ma w tym nic złego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Chociaż zajęło to trochę czasu i cierpliwości, jak na razie dobrze, nie korzystałem jeszcze z jednostki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Absolutnie niesamowity mały włóczęga i nie jest źle na zewnątrz na kołach rajdowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Świetny samochód RC w swojej cenie! Zarówno dla dorosłych, jak i dzieci. Dobra jakość budowy i moc dla nisko cenowego samochodu Hobby. Dobra zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    absolutely love this rc car. the quality for the price is astounding. I think im going to buy the alternative version/style too. Don't hesitate in buying it if you're interested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 539
    • Ft2 768
    • Ft44 334
    • Ft13 544
    • Ft40 023
    • Ft13 852
    • Ft33 865
    • Ft47 074
    • Ft18 625
    • Ft14 468
    • Ft5 847
    • Ft16 623
    • Ft29 555
    • Ft28 323
    • Ft22 011
    • Ft13 544
    • Ft89 594
    • Ft23 397