Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Ciężarówka jest niesamowita, że jest ze wszystkim, czego potrzebujesz.Ma 3 tryby dla LEDS i prędkości. Gotowy do ucieczki, ale musisz wiedzieć, że to nie jest dobre dla off-road. Przejechałem nim przez trawę i utknął, więc lepiej jest w pomieszczeniach, na drogach lub bocznych spacerach. Jeszcze jedna rzecz, którą mieszkam w amerykańskim Teksasie i długo zajęło mi dostarczenie idk, jeśli to był pech czy zamrożenie, ale pamiętaj o tym. To niesamowita ciężarówka i naprawdę fajnie się z nią bawi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Mam go dzisiaj grany przez jakieś pół godziny i nadal ma mnóstwo baterii. Miałem mały problem po drodze, mały metalowy pręt wypadł, kiedy zmieniałem opony i jedno z kół nie obracało się prawidłowo... W końcu to rozgryzłem i działa bezbłędnie. 100% polecam dla początkujących drifters (mnie) lub kogoś, kto szuka budżetu wysokiej jakości samochodu RC. Nie mam żadnych skarg na ten samochód inny niż fakt, że te małe metalowe pręty (nie wiem, jak się nazywają) mogą dość łatwo wypaść, więc po prostu bądź ostrożny, gdy zmieniasz opony i upewnij się, że nie zgubisz go, jeśli nie wypadnie. (Dodałem zdjęcie małego pręta i dokąd idzie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jest to zdecydowanie najlepsza zabawa dla pieniędzy w całym okrągłym samochodzie RC, który ma 4wd giro możliwości dryfowania, zestaw jest gotowy, aby iść z wybranymi bateriami, Dobrego stylu n jakości produktu i trwałości produktu, w tym ciężarówka, zdalna bateria i ładowarka, jak również niektóre koła dryfujące i koła poza szosami narzędzie n dodatkowe linki i dobry szczegółowy podręcznik, aby zacząć, czas działania jest dobry nawet lepiej z wybranych dodatkowych baterii. Samochód jest wykonany bardzo dobrze jest szybki ma światła i jest łatwy do manewrowania. Stery są naprawdę szczegółowe do tego, jak można ustawić obsługę samochodu i po opanowaniu może sprawić, że dryfowanie z wspomaganym żyro wygląda na łatwe dla każdego wieku. Ta wersja rtr jest łatwo najlepszej jakości w cenie i dużo zabawy całkowicie hobby, więc części są łatwo wymieniane lub ulepszane dla większej zabawy lub mocy z części zamiennych przewodnik w instrukcji, aby utrzymać zabawę przy życiu. dodaje do już okropny wygląd, samochód ma 3 prędkości ustawienia na kierownicy, aby pomóc uczącym się lub do wykorzystania środowiska, Jak również wykończenia dla opcji kierownicy i żyroskopu, co jest jednym z najlepszych tanich samochodów RC na rynku, które mogą prowadzić wewnątrz lub na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Jedna szczęśliwa... Za mniej niż 70 uk funta nie możesz jęczeć bardzo dobrze pakiet i do mnie w ciągu 2 tygodni ( Banggood wysłał go w 3 dni do Wielkiej Brytanii) Za cenę nie możesz pójść źle sam wygląd jest wart gotówki

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    To jest imponujące, właśnie leciałem 3d helis aż do tego roku próbując samochodów i myśląc o tym, jak uzyskać łódź wyścigową, ale tak jest to pierwszy samochód / ciężarówka IV kiedykolwiek właścicielem, Moja córka i ja dobrze się z nim bawię.Dotarłem 12 dni do moich kroków z amerykańskiego magazynu nie jest źle biorąc pod uwagę koszt, to nie było uszkodzone, że ostatnio był jakiś problem z zamówieniami BG dla mnie tak. Dostałby 5 gwiazdek, jeśli zaczęliby wysyłać towary w pudełkach, pojawiłby się w plastikowej torbie, jak wszystko inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    This is amazing. The speed is fast and it's a great drift car. Deliveri was in time and the parcel was in perfect condition. Just tried and I can say one of my best cars(and I git a few)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Fantastyczny wóz. Kupimy bezszczotkowy zestaw uaktualniania, gdy jest dostępny. Esp działa tylko wtedy, gdy przepustnica Pozycja jest większa niż 30%, i zwiększa się wraz z pozycją przepustnicy. Wynik jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Świetny mały wóz, wygląda naprawdę ładnie, dobrze wygląda radio, 3 funkcje reflektorów, dodatkowe opony, łajdacz, metalowy klucz do kół, dodatkowe narzędzia, agrafki do ciała 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    To zaskakujące jak na cenę, jakość nie jest zła, zawieszenie jest zbyt sztywne. To wszystko zawiera, kontroler jest bardzo dobry, nawet lepszy niż kontroler WLToys. Uwielbiam to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Mój syn uwielbia to RC. Dostał go jako prezent BD i jeździ nim codziennie. Opony dryfujące są świetne, jak również ogranicznik przepustnicy na pilocie. Mogę polecić RC wszystkim 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 785
    • Ft4 538
    • Ft51 524
    • Ft13 923
    • Ft22 400
    • Ft28 152
    • Ft16 073
    • Ft7 263
    • Ft41 473
    • Ft28 455