Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Arrived in 1 week which was amazing. Straight forward swap over. Quick test run and it transforms the car. A lot more fun! The motor heat sink is a bit loose and fell off straight away.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Świetny spadek w ulepszaniu. Daje to samochódowi siłę i prędkość. Sterowanie jest znacznie ulepszone za pomocą nowego serwo, a także wymiana prętów kierowniczych (z części zamiennych ....są one o innej długości). Zdecydowanie polecam ten pakiet! Więcej mocy, więcej prędkości, więcej kierowania, więcej dryfowania i więcej zabawy....no zdjęcia, jak wszystko było dokładnie tak, jak jest tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Otrzymał bezszczotkowy system aktualizacji dla mojego dziecka, czy 1601 po prostu czeka na ciężarówkę teraz i reszta akcesoriów zamówionych na 9/11 otrzymał 9/24 12 dni nie źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Produkt jest dobrze zapakowany wraz z silnikiem + grzejnik, kierownica, zespół sterujący 2,4ghz, zaciski i śruby oraz instrukcje montażu w języku angielskim, szkoda za czas dostawy, ponad 2 miesiące i dodatkowe opłaty za cło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    It‘s awesome! the 1603 is now very fast, was easy installing - thank you Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dotrzemy za 2 dni. Nie ma żadnych uszkodzeń w boksie. Bezpośredni zamiennik dla mojego UDI 1603, prosty plug and play.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Otrzymany do dnia bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Używanie go w zabawce K989 działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wszystko zgodnie z opisem dzięki!! ¶

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Odebrać w dobrym opakowaniu, ale nie spróbować, ponieważ nie mają silnika zębatego 😭😭😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.39
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$21.84
    • US$10.49
    • US$11.99
    • US$8.07
    • US$112.98