Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Jest świetny i bardzo szybki. Nie otrzymałem led światła w pudełku, a pudełko mówi, że to darmowy prezent. Ale mimo wszystkich występów jest świetny dla rozmiaru, można walnąć go szalony. Robi niesamowite skoki i przewroty. Miał tylko wstrząsy wypełnione ropą, które możemy ulepszyć wstrząsami HBX. Chociaż zamówienie i wysyłka trwało zbyt długo (2 miesiące prawie ) jak było kilka problemów z wysyłką Bangood, otrzymałem pudełko w świetnym stanie i wszystko w środku było nienaruszone. Podobało mi się, 🖤🖤❤️❤️

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    To jest właściwie moje drugie zamówienie Banggood od czasu, gdy moje pierwsze zamówienie zostało zwrócone bt lokalna firma kurierska tutaj.. Dziękuję Banggood za wsparcie klienta i dzięki wam udało mi się to dostarczyć Lecimy do RC to jest zabawa Lil 16-tka wagi Truggy.. Bezszczotkowy ma dobrą moc jak na swój rozmiar.. Będziemy musieli zmienić wstrząsy na pełne oleju, jeśli myślenie o skokach podczas wstrząsów sprężystych i tarć jest tak skoczne.. Poza tym, ten pomysł jest miły 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Szybka dostawa!!! Co za ładny samochód, wydaje się solidny. Nie wiem jeszcze jak on to zrobi, ponieważ moja córka dostaje to i ona ma urodziny w ciągu 3 miesięcy, ale cena była tak dobra, że już go zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Nienawistna część! Poczęstuj się dwoma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Zajebiście mały samochodzik! Niezłe spojrzenie na speeda. Nawet bar na kółkach był wliczony w cenę. Może w przyszłości dodam kilka wstrząsów olejowych. Bardzo szybka dostawa! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Gooooooooood rc samochód dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    I absolutely love this car, but buy the oil shocks as they make it even better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Świetny wytrzymały samochód i wysokiej jakości szybki silnik bezszczotkowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    super rc. za tą cene otrzymalem wiecej niz oczekiwalem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Ten samochód jest niesamowity, musi być najbardziej trwały RC, jaki kiedykolwiek miałem. I mam dużo RC. Szkoda, że nie mogłem dostać wersji z ciężarówką. Próbowałem złapać ciężarówkę, ale kiedy kliknąłem na opcję dla samochodu, patrząc na opis samochodu, nie pozwolił mi kupić samochodu. Wszedł na stronę, gdzie miał możliwość zakupu, ale nie pozwolił mi go kupić. Strona po prostu nadal się wczytywał, pokazując opcję zakupu i wybrać kolor.Poza tym gorąco polecam to rc.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.99
    • US$192.99
    • US$160.53
    • US$91.23
    • US$52.99
    • US$53.99
    • US$68.99
    • US$88.99
    • US$80.99
    • US$115.99
    • US$107.99
    • US$58.29
    • US$132.99
    • US$86.61
    • US$279.99
    • US$165.99
    • US$105.99
    • US$53.99