Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Cseh raktárból nagyon gyorsan megkaptam a csomagot. Az első próba alapján jól működik, nagy élmény vele száguldozni. Kár hogy semmi csillapítása nincs a teleszkópoknak. Rendeltem hozzá olajos teleszkópokat, remélem azokkal még ennél is nagyobb élményt fog adni. Elég strapabírónak tűnik a járgány, valószínűleg jól fogja bírni a nyüstölést. Nagyon tetszik, ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo wytrzymały i zaskoczył mnie dużą mocą. Zmierzone za pomocą Skyrc gsm020, jedzie 33km/h szybko, a dostarczone oświetlenie może być zainstalowane i podłączone szybko i łatwo. Z pilotem kilka przydatnych ustawień może być jak ograniczenie maksymalnej mocy i kąta kierownicy, więc mój 6-letni syn dobrze sobie z tym poradzi. Dostawa odbyła się bardzo szybko w określonym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Jest taki sam jak w opisie. Wszystkie informacje, które oferują na stronie o samochodzie są prawidłowe (rozmiar, silnik, serwo, sterownik, sterowanie...). Samochód jedzie bardzo dobrze, jest bardzo szybki i dość stabilny. Bateria jest lepsza niż włożyli, 1500 mAh. Użyłem go 2 razy, a czas pracy na baterii wynosi około 20 minut. Z Banggood doświadczenie zakupowe bardzo dobre, samochód przybył dzień przed terminem, z pudełkiem nietkniętym i w dobrym stanie. Dziesiątka przy zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    To wspaniała maszyna, mam już jedną, którą używam prawie codziennie i po zainstalowaniu kilku modyfikacji (ulepszonych), które są określone w instrukcji, jest idealny. Speed, skacze, nic go nie przeraża. Jeśli kupiłem drugi, to było to, aby mieć jeden nadal sprawny, ponieważ kilka razy złamałem (z mojej winy) musiałem czekać na części i znamy czas dostawy!!! Więc to wszystko, teraz jest zabawa przez cały rok. Bardzo polecam. PS: Mówię o wersji bez szczotek... która moim zdaniem jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Absolutnie niesamowite małe samochody!! Jeśli dodasz olej, to szok, bo prawdziwy mały samochód. Warte swojej ceny. Plastikowa powłoka nie trzyma się zbyt wiele, ale można dostać tanie zamienniki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Świetny zawodnik w świetnej cenie!! Nie będziesz rozczarowany, ale upewnij się, że otrzymasz kilka wstrząsów olejowych, ponieważ standardowe są sposób na sprężystość!! Obczaj mój filmik na YouTube! https://youtu.be/AZ4vBZeJuaQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybka dostawa do Wielkiej Brytanii, tylko 7 dni od zamówienia. Ciężarówka to super mała rzecz, solidny & dobrze zrobiony, na kółkach, dużo zabawy, ale skoczny na standardowych wstrząsach, zamawiaj te napełnione olejem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przesyłka była szybka dla meksykańskiego CDMX. Przybywam w stanie ekscelente i bardzo zadowolony z produktu. Tylko szczegół, a nie encuentro Bateries o repozycie dla tego auta.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wspaniały mały, bezszczotkowy wózek. Bardzo szybko na pieniądze, potrzebujesz tego baru na kółkach!! Taniej niż HBX 16889 i FTX Tracer, które są w zasadzie takie same! Aby uzyskać pełną recenzję i zerknij na mój link wideo poniżej! https://youtu.be/AZ4vBZeJuaQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda na to, że to bardzo trudna ciężarówka, wystarczająco szybka jak na swój rozmiar. Już zamontowane amortyzatory olejowe, które zatrzymują odbijanie się wokół tak dużo i zamówiły kilka części metalowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 756
    • Ft26 103
    • Ft29 077
    • Ft29 738
    • Ft17 181
    • Ft30 023
    • Ft2 667
    • Ft33 373
    • Ft17 181
    • Ft34 365
    • Ft32 356
    • Ft5 086
    • Ft4 293
    • Ft29 077
    • Ft4 954
    • Ft15 198
    • Ft20 155
    • Ft18 172