Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Cseh raktárból nagyon gyorsan megkaptam a csomagot. Az első próba alapján jól működik, nagy élmény vele száguldozni. Kár hogy semmi csillapítása nincs a teleszkópoknak. Rendeltem hozzá olajos teleszkópokat, remélem azokkal még ennél is nagyobb élményt fog adni. Elég strapabírónak tűnik a járgány, valószínűleg jól fogja bírni a nyüstölést. Nagyon tetszik, ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo wytrzymały i zaskoczył mnie dużą mocą. Zmierzone za pomocą Skyrc gsm020, jedzie 33km/h szybko, a dostarczone oświetlenie może być zainstalowane i podłączone szybko i łatwo. Z pilotem kilka przydatnych ustawień może być jak ograniczenie maksymalnej mocy i kąta kierownicy, więc mój 6-letni syn dobrze sobie z tym poradzi. Dostawa odbyła się bardzo szybko w określonym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Jest taki sam jak w opisie. Wszystkie informacje, które oferują na stronie o samochodzie są prawidłowe (rozmiar, silnik, serwo, sterownik, sterowanie...). Samochód jedzie bardzo dobrze, jest bardzo szybki i dość stabilny. Bateria jest lepsza niż włożyli, 1500 mAh. Użyłem go 2 razy, a czas pracy na baterii wynosi około 20 minut. Z Banggood doświadczenie zakupowe bardzo dobre, samochód przybył dzień przed terminem, z pudełkiem nietkniętym i w dobrym stanie. Dziesiątka przy zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    To wspaniała maszyna, mam już jedną, którą używam prawie codziennie i po zainstalowaniu kilku modyfikacji (ulepszonych), które są określone w instrukcji, jest idealny. Speed, skacze, nic go nie przeraża. Jeśli kupiłem drugi, to było to, aby mieć jeden nadal sprawny, ponieważ kilka razy złamałem (z mojej winy) musiałem czekać na części i znamy czas dostawy!!! Więc to wszystko, teraz jest zabawa przez cały rok. Bardzo polecam. PS: Mówię o wersji bez szczotek... która moim zdaniem jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Absolutnie niesamowite małe samochody!! Jeśli dodasz olej, to szok, bo prawdziwy mały samochód. Warte swojej ceny. Plastikowa powłoka nie trzyma się zbyt wiele, ale można dostać tanie zamienniki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przesyłka była szybka dla meksykańskiego CDMX. Przybywam w stanie ekscelente i bardzo zadowolony z produktu. Tylko szczegół, a nie encuentro Bateries o repozycie dla tego auta.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Otrzymałem dziś zamówienie, tak się cieszę, że przyszło wcześniej, niż się spodziewałem. Skrzynka i ciężarówka były w idealnym stanie. Nie ma żadnych uszkodzeń na pudełku ani RC.Jeszcze raz dzięki Banggood za kolejny świetny samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Jestem z Meksyku EdoMex, przybył w doskonałym stanie, jest super, ma dużo mocy, silnik bez pędzla jest lepszy dlatego go kupiłem, teraz czekać na koniec pandemii, aby pójść do skomplikowanych miejsc, aby grać więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Kocham tę ciężarówkę! Wybiegłem z tego, skacze i przewraca. Jeździ na świeżej naładowanej baterii Absolutnie zabawne i polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Naprawdę kocham te małe ciężarówki! Mój 5-letni syn też to lubi, i wydają się radzić sobie z jego katastrofami i uderzeniami bardzo dobrze. Jedyny mały minus, jaki znalazłem to pojemność baterii. Jest na liście 1500mAh, ale wydaje się być mniej więcej 1000 mAh skutecznie. Oba dostarczone bardzo szybko z magazynu CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 593
    • Ft26 500
    • Ft2 434
    • Ft27 109
    • Ft30 460
    • Ft21 443
    • Ft30 765
    • Ft2 343
    • Ft33 811
    • Ft28 632
    • Ft45 082
    • Ft4 871
    • Ft47 824
    • Ft36 857
    • Ft35 334
    • Ft33 506
    • Ft27 718
    • Ft27 475