Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Cseh raktárból nagyon gyorsan megkaptam a csomagot. Az első próba alapján jól működik, nagy élmény vele száguldozni. Kár hogy semmi csillapítása nincs a teleszkópoknak. Rendeltem hozzá olajos teleszkópokat, remélem azokkal még ennél is nagyobb élményt fog adni. Elég strapabírónak tűnik a járgány, valószínűleg jól fogja bírni a nyüstölést. Nagyon tetszik, ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    23/09/2021

    Świetny zawodnik w świetnej cenie!! Nie będziesz rozczarowany, ale upewnij się, że otrzymasz kilka wstrząsów olejowych, ponieważ standardowe są sposób na sprężystość!! Obczaj mój filmik na YouTube! https://youtu.be/AZ4vBZeJuaQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybka dostawa do Wielkiej Brytanii, tylko 7 dni od zamówienia. Ciężarówka to super mała rzecz, solidny & dobrze zrobiony, na kółkach, dużo zabawy, ale skoczny na standardowych wstrząsach, zamawiaj te napełnione olejem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przesyłka była szybka dla meksykańskiego CDMX. Przybywam w stanie ekscelente i bardzo zadowolony z produktu. Tylko szczegół, a nie encuentro Bateries o repozycie dla tego auta.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wspaniały mały, bezszczotkowy wózek. Bardzo szybko na pieniądze, potrzebujesz tego baru na kółkach!! Taniej niż HBX 16889 i FTX Tracer, które są w zasadzie takie same! Aby uzyskać pełną recenzję i zerknij na mój link wideo poniżej! https://youtu.be/AZ4vBZeJuaQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda na to, że to bardzo trudna ciężarówka, wystarczająco szybka jak na swój rozmiar. Już zamontowane amortyzatory olejowe, które zatrzymują odbijanie się wokół tak dużo i zamówiły kilka części metalowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Otrzymałem dziś zamówienie, tak się cieszę, że przyszło wcześniej, niż się spodziewałem. Skrzynka i ciężarówka były w idealnym stanie. Nie ma żadnych uszkodzeń na pudełku ani RC.Jeszcze raz dzięki Banggood za kolejny świetny samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Co za wspaniały samochód. Jest oczywiście dość mały, ale za pieniądze, to jest świetna zabawa! Mam kilka 14001 samochodów do użytku drogowego, a ta mała ciężarówka jest świetna do rzeczy poza drogami. Też dobry na drodze. Polecam kupić pochłaniacze wstrząsów wypełnionych olejem metalowym, ponieważ standardowe tarcie czynią go zbyt miękkim i sprężystym. Wypiłem olej w zeszłym tygodniu i jest o wiele lepiej. Świetny samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Jestem z Meksyku EdoMex, przybył w doskonałym stanie, jest super, ma dużo mocy, silnik bez pędzla jest lepszy dlatego go kupiłem, teraz czekać na koniec pandemii, aby pójść do skomplikowanych miejsc, aby grać więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Kocham tę ciężarówkę! Wybiegłem z tego, skacze i przewraca. Jeździ na świeżej naładowanej baterii Absolutnie zabawne i polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$38.99
    • US$153.99
    • US$112.45
    • US$78.99
    • US$43.88
    • US$49.99
    • US$54.99
    • US$157.07
    • US$83.99
    • US$18.89
    • US$98.99
    • US$129.99
    • US$330.99
    • US$79.99
    • US$271.39
    • US$65.99
    • US$109.49