Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MonVIP3
    AE
    12/07/2021

    Dotarł bezpiecznie po 7 dniach. Jakość zbudowana i szczegóły ciała są niesamowite. Będzie miał swoje metalowe ślady prawdopodobnie tylko do użytku pokazowego, ponieważ wydaje się być dość ciężki dla tej platformy. Jeszcze raz dziękuję jak zawsze i więcej mocy dla Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Nie tak szybko, jak myślałem, ale to pewnie dlatego, że potrzebuję lipo. Ma super silny silnik i ma bardzo dokładną kontrolę! (po prostu nie przejmuj się metalowymi trendami)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobry produkt, polecany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo ładny zbiornik przybył bezpiecznie i super szybka dostawa tylko 4 dni do Wielkiej Brytanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobry zbiornik. Usuń przycisk i połóż go obok siedzeń - lepiej, gdy jedziesz przez wodę... Metalowe łańcuchy nie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przybyli przed czasem, materiały wyglądają dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Szybka wysyłka i produkt niepokonany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Here is best and most incredible machine that You can find in this money !! This tracked machine is a BEAST !! - It's fast - Full proportional control - Doors can open and You can add figure inside !! - Light bar - Crawl speed and VEEEERY fast speed - METAL TRACKS !! You get plastic and metal tracks and it's not hard to replace !! - Big and heavy (not a small cheap toy !! ) - Gigant amount of options to modify and upgrade !! adding light's, figures, weight on front and much bigger battery !! It's one of 4 best machines in this price that you can buy but this one is MUCH BETTER !!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Duży, ciężki, dobrze zbudowany czołg. Waży jakieś 3 funty. Proporcjonalna prędkość i sterowanie. Bardzo reagujące kontrole. Szybki jak na czołg. Projekt ściśle oparty na Ripsaw (tm). Części są dostępne. To jest świetna zabawa! Świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 413
    • Ft19 670
    • Ft18 064
    • Ft16 056
    • Ft19 067
    • Ft15 233
    • Ft173 306
    • Ft18 030
    • Ft20 974
    • Ft153 566
    • Ft26 659
    • Ft12 376
    • Ft23 183
    • Ft213 455
    • Ft17 060
    • Ft8 957
    • Ft30 777
    • Ft2 673