Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(269)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(269)
    • 5 Star(259)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Super quick delivery!!Excellent price and quality!!This rc tank is tuff and even durable enough for kids to play with!! All kinds of replacement parts if needed too!!..I Have 2 of these and the 3rd is being delivered!!These are really fun and highly recommended!!!Definitely worth every penny spent!!Very happy with purchase!!Thank you Banggood!!!💯👍🙂

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    To drugi pojazd tego samego typu, którego ścigał z nim synator wnuczka i przestraszyła się i podstemplowała skrzynię biegów więc zamówiłem kolejny, bo skrzynia kosztuje prawie połowę nowości od wraku. Narysuję części zamienne inaczej bardzo dobry pojazd dużo zabawy itp. Nie polecam. Polecam inne złącza obezwładnione przeze mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Absolutnie niesamowite! Wszyscy go kochają, mam 3 dzieci (w wieku 7,10,12 lat) i to zostało pobite i dalej! Łatwo znaleźć części i naprawić. Warte pieniędzy, a ja kupiłem zestaw, który zbudowałem z dziećmi. Będę myślał o kolejnym zestawie, żeby każde z dzieci miało z nim do zabawy. Zbudowali w domu tor pełzający i radzi sobie bardzo dobrze, proporcjonalna prędkość i sterowanie jest świetne! Jeśli mi nie wierzysz, jest mnóstwo filmów z tym niesamowitym czołgiem, czołgającym się i bijącym. To też jest dość szybkie. /Wskazówka: - Niedrogo - baterie mogą zająć trochę czasu na ładowanie (uruchamiam 1500mAH) - Gotowe do uruchomienia (RTR) - Części są powszechnie dostępne - Świetny dla każdego wieku - Proporcjonalne sterowanie i trotyl - Tony filmów do MON to - 360 obrót

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Interesujący pojazd. Jeździ niezwykle jak samochód, chociaż kierownica powinna być bardziej jak czołg, jeździ szybko i wszędzie. W wersji podstawowej, jednak ma tylko światła nad kabiną, przód nie jest wyposażony w diody LED. Łatwo to skończyć. Dla zabawy, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Super szybka dostawa i przyszedł w dobrej formie i działa świetnie do tej pory!!To jest mój trzeci i czwarty jest w drodze!!. Bardzo wytrzymały i zabawny szczególnie za cenę zdecydowanie polecam!!!Bardzo zadowolony z zakupu!!!Dziękuję Banggood!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    To był mój pierwszy raz, aby zrobić zakupy w Banggood i do tej pory było to dobre doświadczenie. Przedmiot został dostarczony po 10 dniach, co było naprawdę niezłe, ponieważ powiedziano mi, że paczka dotrze od 10 do 15 dni. Mam właściwy przedmiot i był kompletny. Był również dobrze zapakowany, a pudełko nie było zbyt uszkodzone. Przedmioty w pudełku były w dobrym stanie. Przetestowałem od razu RC i wszystko zadziałało. Działał prawidłowo, cała elektronika była w porządku, a ładowarka akumulatora działała. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Cieszę się z tego zakupu. Tak trzymaj, Banggood! Na pewno niedługo znowu tu zakupy, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wow... bardzo zabawne! Dwie baterie w cenie, ale potrzeba AA do pilota. Idealne łóżko dla mojego Tiny Whoop!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Niesamowity RC i bardzo szybki jak na tor. Jeśli zaczniesz pełną przepustnicę, to będzie jazda na kółkach!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    IT
    29/06/2021

    rumoroso ma veloce,mi aspettavo di più con gli ammortizzatori

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To coś jest niesamowite. Wszystko jest dobrze zapakowane. Muszę kupić kolejny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft24 560
    • Ft15 929
    • Ft20 245
    • Ft47 536
    • Ft20 809
    • Ft22 900
    • Ft12 278
    • Ft153 682
    • Ft19 514
    • Ft23 730
    • Ft7 631
    • Ft30 319
    • Ft20 245
    • Ft13 606
    • Ft22 651
    • Ft31 998
    • Ft28 543