Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Jak zawsze Banggod i super szybkie i nienaganne produkty. Super Indyka. Kupiłem oddzielne części i wszystko wyszło prosto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Miło jest obsłużyć i dostarczyć najlepsze super terminowe dostawy... Dziękuję, że zawsze dbasz o mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BR
    06/06/2021

    Bardzo dobre wykończenie najwyższej klasy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    At first I was afraid of the quality of the product at a low price. Both the screws themselves and the end of the machining quality are very good. Three such screws are installed on my first CNC project. Now I am waiting for the missing details from the banggood.com and hope to make the first Christmas before Christmas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    packaging arrived all crumpled, and contents fell in transport by a hole in the packaging. unprotected in the package. embalagem chegou toda amassada, e conteúdo caiu no transporte por um buraco na embalagem. sem proteção na embalagem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2018

    Innanzitutto la spedizione con DHL veloce e puntuale! L'oggetto mi è arrivato in perfette condizioni, impacchettato ed in busta di plastica con così tanto, tanto olio lubrificante che ancora non me lo sono levato di dosso. Comunque scorre perfettamente ;) Non vedo l'ora di montarlo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2017

    oggetto perfettamente imballato con tubi di plastica intorno, e perfettamente funzionante , non ci sono difetti consiglio l'acquisto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Marcel
    RO
    04/05/2017

    Very well finished with a very easy movement. My dream begins to become reality !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    looks good, was a little damaged in shipping due to the item being 150mm longer than the package. I will fix it my self, not worth sending a new one. all of the others I got were fine, but packaging needs to be better.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$73.99
    • US$47.99
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$6.92
    • US$80.84
    • US$58.99
    • US$25.40
    • US$46.19
    • US$226.99
    • US$206.99
    • US$429.65
    • US$15.00
    • US$31.17
    • US$57.99
    • US$26.55
    • US$49.65
    • US$8.73