Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Jest to początkujący RC 4 koło pojazdu drogowego. Dotyczy to w szczególności młodych ludzi. Nie jest zbyt szybki, ale masz dużo zabawy z pojazdu, jeżdżąc offroadem. Masz bardzo dobre sprężynowanie z powodu tłumika. Mój syn kocha ten samochód i dużo się nim bawi. RC Remote jest bardzo modny w kolorze czerwonym. Podwozie jest metalowe, a w środku jest dobre z twardego tworzywa. Masz akumulatory NiMH i ładowarkę, potrzebujesz 2 godzin, aby naładować samochód, niż możesz jechać około pół godziny. Jakość samochodu jest bardzo dobra za tę cenę i solidna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Ciężarówka przyjechała bardzo szybko, wygląda i działa świetnie. Planuję spędzić godziny zabawy z nim i moimi wnuczkami. Zawsze dobry kontakt z Banggood będzie na pewno składać więcej zamówień z nimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wygląda bardzo stabilnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    16 MHz instead of 2,4

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Nic ci nie jest Dobrze tq sprzedawca tq banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Przyszedł w ciągu 24 godzin od zamówienia przy użyciu brytyjskiego magazynu duże rozmiary za cenę, wnuki kochają to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Wszystko idealne, w najlepszej cenie i przybył dwa dni przed terminem. Nie mogę prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Dobry produkt. Działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Ordered this car and recieved it pretty fast (within 3 working days). Car looks sturdy, but i'm not able to test it as the remote controller does not work. The car itself seems to work as the lights turn on. Waiting for customersupport for a solutuion. Will update when there is a solution provided.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dobrze zapakowane i przybyło bardzo szybko. Dam go jako prezent dla mojego siostrzeńca na święta, mam nadzieję, że mu się podoba Liczy się tylko to, żeby nie złamać się w pierwszych 10 razach, które zagra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 631
    • Ft27 879
    • Ft12 942
    • Ft6 898
    • Ft5 640
    • Ft29 871
    • Ft8 162
    • Ft20 245
    • Ft11 498
    • Ft34 518
    • Ft11 113
    • Ft20 245
    • Ft33 522
    • Ft3 714
    • Ft5 971
    • Ft1 092
    • Ft31 998
    • Ft15 266