Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(116)
    • 5 Gwiazda(107)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Jest to początkujący RC 4 koło pojazdu drogowego. Dotyczy to w szczególności młodych ludzi. Nie jest zbyt szybki, ale masz dużo zabawy z pojazdu, jeżdżąc offroadem. Masz bardzo dobre sprężynowanie z powodu tłumika. Mój syn kocha ten samochód i dużo się nim bawi. RC Remote jest bardzo modny w kolorze czerwonym. Podwozie jest metalowe, a w środku jest dobre z twardego tworzywa. Masz akumulatory NiMH i ładowarkę, potrzebujesz 2 godzin, aby naładować samochód, niż możesz jechać około pół godziny. Jakość samochodu jest bardzo dobra za tę cenę i solidna.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    16 MHz instead of 2,4

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Zamówienie z magazynu w Hiszpanii, otrzymane w ciągu trzech dni. Natychmiast recenzja nie pisała, używana przez pewien czas. Mogę powiedzieć, że dla dziecka od 4 lat i starszych, jest to bardzo fajna zabawka. Ponieważ maszyna nie jest bardzo szybka, dla dzieci, jest to konieczne, ale nie dla dorosłych. Dla starszej osoby maszyna.Passability jest bardzo dobry, nie zła kontrola, bateria trwa 15-20 min.Mój syn naprawdę lubił jeep, duży, silny, pokonuje prawie wszystkie przeszkody.Postak 4 gwiazdki, ponieważ jakość nie jest najlepsza, Jeden amortyzator źle wypalił.Zazaka zamówił dwa kawałki, jeden dla syna inny dla przyjaciela (drugi jest bardzo zadowolony) jeden z pudełek został wgnieciony, ale w środku wszystkie całość. Na jednym jeepie były zadrapania. Ale wszystko działa perfekcyjnie. Narzekaj i żądaj dużo za taką cenę, nie będę. Jakość odpowiada cenie. Powtarzam, dla dziecka wielki dar, nie bierz żalu; Dziękuję, Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Przybył bardzo szybko, minęło tylko pięć dni. Cieszę się z tego, to jest duże nie tylko dla dzieci, ale i dla twojego ojca. Ciekawe, jak długo to potrwa. Rekomendowane!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Super samochód, mój syn był bardzo szczęśliwy. Wciąż uczymy się, że to RC to dobry żart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wygląda bardzo stabilnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Polecana do zabawki dla dziecka, wystarczająco silna, aby przejechać po trawie i pokonać małe przeszkody bateria działa dłużej niż 15 minut, a po wielu upadkach i wybojach plastiki są nienaruszone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Ciężarówka przyjechała bardzo szybko, wygląda i działa świetnie. Planuję spędzić godziny zabawy z nim i moimi wnuczkami. Zawsze dobry kontakt z Banggood będzie na pewno składać więcej zamówień z nimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Jest dobry dla ceny szybkiej dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Szczęśliwa mieć i moje dzieci to uwielbiają.Fajna zabawka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$322.99
    • US$81.99
    • US$158.99
    • US$106.99
    • US$90.19
    • US$141.99
    • US$80.59
    • US$159.99
    • US$62.69
    • US$255.99
    • US$115.99
    • US$269.99
    • US$105.99
    • US$127.99
    • US$170.99
    • US$118.99
    • US$229.99