Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    Podczas zamawiania wyglądał bardzo podobnie do Sequre SQ-001, ale z zielonym korpusem i niższą ceną. Nie było to jednak wymienione na żadnej innej stronie, w tym na stronie SEQUREMALL. Zaryzykowałem i zamówiłem. Jak widać na wgranych przeze mnie zdjęciach, w polu jest napisane SQ-001, ale w instrukcji jest EAI01 - przejdź do rysunku :) Sam produkt jest całkiem dobry i byłem w stanie bez żadnych problemów pokazać firmware IronOS (Ralim) na nim.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Zdecydowanie polecam ten produkt, podczas gdy cena jest niska i na specjalne zamówienie od Banggood. Na pudełku numer modelu to EAI01. Jednak ten produkt wygląda dokładnie tak samo jak zielony SQ-001. Wydaje się, że nie ma różnicy, z wyjątkiem niższej ceny i zielonego koloru. Zgadzam się z poprzednim recenzentem, oprogramowanie RALIM jest łatwo zainstalowane, a produkt działa znakomicie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Szybka dostawa, dobrze zapakowana, aby uniknąć uszkodzeń w poczcie i doskonałej cenie, w tym akcesoriów. Dziękuję, drużyno Bangooda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    DZIĘKUJĘ BANGOOD, Ty jesteś tym numerem jeden, I to, co najlepsze. Paczka otrzymana z prędkością błyskawicy, Paczka otrzymana w mniej niż tydzień, Dobrze zapakowane i chronione, jest zgodny z reklamą, Element o doskonałej jakości powietrza, Kupiłem tę lutownicę do projektowania modeli RC, Jest idealny, mały, przenośny, W pięknym, metalicznym, zielonym kolorze, Model zakupiony w Xt60 w celu podłączenia go do akumulatora RC, Muszę tylko sprawdzić, Dokończę swoją recenzję po przetestowaniu produktu. Wielkie podziękowania dla Bangwooda, To, co bardzo polecam, Ten przedmiot i jego sprzedawca, MILES MERCIS BANGOOD, (ang.), Wygrałeś nowego zaufanego klienta 😊🖒

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Po pierwsze, to nie jest SQ-001, ale nie daj się zwieść, sprzęt i oprogramowanie są sprzętem SQ-001. Podgrzewanie jest bardzo szybkie i utrzymuje temperaturę nawet przy lutowaniu złączki XT-90. Możesz również pokazać na nim własne firmware, ja już mignąłem IronOS(Ralim) na nim i zadziałało na pierwszej próbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przybyło w 3 tygodnie z HK do MX dość zaskakujące dla mnie szczerze... Ale pudełko zostało trochę pogryzione z logistyki. Naprawdę dobry produkt! Działa jak mistrz, używam go z zasilaczem z ładowarki Hota D6+ i nagrzewa FAST. Stary, dobry TS-100 nie ma szans

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Absolutna umowa. Za mniej niż 30 funtów otrzymujesz wysokiej jakości lutownicę. Nagrzewa się w szybkim tempie. 320c w czasie poniżej 8 sekund za pomocą 24 V PSU. uchwyt jest z tworzywa sztucznego, ale ma solidną konstrukcję. Ma przejrzysty i zwięzły ekran oraz podręcznik napisany w dobrym języku angielskim. Dziękuję Bang, że masz je na sprzedaż w tak dobrej cenie. Powiedziałbym, że to najlepsza lutownica, jaką można kupić z dowolnego miejsca na świecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Doskonały produkt, szybki zakres pożądanej temperatury, od 100 do 400 stopni dość szybko, super cienkie końcówki, idealny do mikrosprobów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonały produkt. z magazynu UE w ciągu 6 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Excellent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    beste Lötkolbe der ich jee hatte… alles top !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$10.49
    • US$7.49
    • US$9.99
    • US$21.84
    • US$6.39
    • US$3.99
    • US$85.99
    • US$39.99