Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Projektowanie 9/10, akumulatora (w ciągu 10 dni) 9/10, oprogramowanie i wsparcie 4/10 (bez obsługi i bez języka greckiego na wiadomości), ekran ips 7/10, sprawa była otwarta i jak używane. Jakość w stosunku do ceny 7/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Wreszcie dostałem to zamówienie po 72 dniach, wydajność baterii jest bardzo dobra i wsparcie Glory fit również cool, to jest cool zegarek około 2500rs... Jeśli dostajesz się w tej cenie możesz iść po to ...w końcu jestem szczęśliwy, ponieważ otrzymał 😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Szybki odbiór, warta swojej kasy, długa bateria, piękny plan. Jedynym minusem jest to, że niełatwo synchronizować się z telefonem komórkowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Mój drugi senobo smartwatch, który kupuję. Tak mi się spodobała, że kupiłam jeszcze jedną dla siostry. Doskonały stosunek jakości do ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Używam go już od tygodnia, doskonała jakość za cenę i wszystkie funkcje działają poprawnie. Aplikacja jest dość prosta, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Bardzo szybka wysyłka! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo dobrze, dobry batalion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Pasek nie jest taki sam jak ten na zdjęciu i był już zamontowany na zegarku (jakby był używany). Również nie wspominasz marki zegarka gdziekolwiek i w aplikacji, którą pobrałem, nie mówi, że zegarek jest taki sam z zegarkiem, który kupiłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobry stosunek jakości do twoich pieniędzy 💰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$28.99
    • US$34.64
    • US$59.18
    • US$52.67
    • US$59.99
    • US$28.59
    • US$23.09
    • US$59.99
    • US$28.34
    • US$54.31
    • US$38.99
    • US$51.94
    • US$46.87
    • US$49.44
    • US$14.43
    • US$58.99
    • US$54.27