Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(192)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(192)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(17)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Produto chegou tudo certinho. Porém um detalhe que me atentei é que não veio com uma película de proteção no sensores traseiro, o que deixou o mesmo arranhado. acredito que poderia ter vindo com uma película para proteger. Já na questão do carregamentos achei muito legal, pois vem com uma base de encaixe, o que facilita para que não saia ou até mesmo evite mal contato, fazendo com que o mesmo não carregar direito e fique mais protegido. No geral o relógio é bem bonito, possui bastante funções, porém senti falta de uma opção para mudar o papel de parede. No mais o produto é muito bom!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Zegarek jest ładny i stylowy. Menedżer menu jest szybki. Nie próbowałem przez ile dni chodzi pełne naładowanie. Ale myślę, że to będzie długi czas, ponieważ ekran nie zawsze jest włączony, bateria będzie długa. Ekran wygląda dobrze w świetle dziennym. Możesz dzwonić w godzinach pracy. Ma wiele funkcji, takich jak tryby sportowe, rytm serca, liczenie kroków, kalkulator. Jedyną wadą jest to, że kabel ładowania może być krótszy i dłuższy. Z zegarem wszystko w porządku. Ładunek dotarł w bardzo szybkim tygodniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Przyszły po dwóch tygodniach, zgodnie z oczekiwaniami! Produkt był pakowany naprawdę bardzo dobrze!Aplikacja jak na instrukcje nie ma problemu działa idealnie zadowolony i bardzo szczęśliwy!! dzięki Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    I miss that Gmail doesn't have a notification option. I think that would be one of the basics. Anyway, it's excellent. Arrived soon, in precise packaging.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    /Czas pokaże, /co się dzieje. Wątpliwe odczyty w tej chwili. Bardzo ładnie z dobrym ekranem. Wrócę, jak tylko sprawdzę wymiary. Znalazłem go za 23 dolce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Zegarek przybył szybko i w świetnym stanie. Byłem tylko zaskoczony, że kolor przedstawiony na stronie produktu jest inny niż ten, który otrzymałem. Zamówiłem wersję „złotą", która ma czarny pasek na stronie, ale otrzymałem wersję taką jak „srebrny" z różowym paskiem. Skrzynia zegarka jest złota, ale oczekiwałem, że pasek będzie czarny! Czy można kupić dodatkowy czarny pasek do tego zegarka? Ponadto próbowałem załadować twarz zegarka obrazem „miernik elektryczny" (co mi się podobało i było powodem wyboru tego modelu). Niestety, nie ma takiego obrazu w bibliotece. Czy możesz uzupełnić ten zasób?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Podobał mi się styl dość wygodny, ma kilka funkcji, licznik kroków itp, czas ładowania, aż jest szybki i bateria trwa bardzo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bone
    DE
    09/04/2022

    Zegarek działa idealnie z I-Phone 12 Max. Bardzo dobre funkcje zdrowotne: 1. Tętno w sercu 2. Ciśnienie tętnicze krwi (ang 3. Proporcje tlenu i wiele więcej. 4. Ładowanie przez ładowarkę (bardzo dobry)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Zegarek przyjechał wcześniej, tak się spodziewałem i dobrze zapakowany. Jest tak, jak opisano i sprawia, że dobry nadgarstek. Jestem bardzo zadowolony z zegarka. Wszystko poszło dobrze, wszystko poszło dobrze. Mogę tylko polecić. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    καλή ποιότητα εύκολο μενού, μόνο αρνητικό δεν έχει ελληνικά,στην εφαρμογή υπάρχει

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.97
    • US$34.49
    • US$34.25
    • US$49.99
    • US$14.74
    • US$36.55
    • US$65.99
    • US$28.60
    • US$54.99
    • US$16.72
    • US$13.00
    • US$65.54
    • US$116.14
    • US$56.99
    • US$43.63
    • US$83.94
    • US$32.99
    • US$64.81