Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    W ciągu tygodnia przesunąłem wewnętrzny skoczek, żeby dzielić antenę. Urządzenie działa perfekcyjnie. Dzielę antenę DX Commander z nadajnikiem Icom 706 i SDRplay2. Teraz mam wyświetlacz wodospad, korzystając z mojego starego 706.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Wydaje się solidnie zbudowany. Kupiłem go, aby stworzyć panadapter z moim Icom 718, Raspberry Pi i RTL-SDR. Daję mu 5 gwiazdek. To nic wyszukanego, ale działa zgodnie z planem, więc o co więcej można prosić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    it's working very well with Yaesu FTDX10 and RTLSDR v3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    I received the item unusable. Why? The frontplate is mounted upside down but the labeling isn't. So one can not know where to put the plugs in. I opened a ticket twice at Banggood but the supporter closed both tickets without feedback. So I end up with an unusable device and no support. This is more a Banggood fault regarding service and a problem from the production of the unit. I wouldn't recommend buying. Sorry, no support, no deal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Jest to bardzo dobry wyłącznik panadapter, dzięki któremu możesz jednocześnie korzystać z anteny HF (lub do 160Mhz) z odbiornikiem radiowym i SDR. Pozwala mi to na oglądanie szerokiego pasma na żywo na moim komputerze za pomocą SDRUno i kontrolę radia HF przez Omnirig. Aby zobaczyć to w akcji, szukaj YouTube w poszukiwaniu Umysłów Tech.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Po kilku sekundach operacji, „PO!!" w pudełku. Rezultat, który widać na zdjęciu. Kondensator elektrolityczny 220uF!19Vareplode! Zmieniłem go na nowe 220uF/16V, i działa teraz przez dwa dni, bez problemu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Excellent bit of kit that really compliments a radio/SDR combination to act as a pan adapter. Wiring PTT switch is recommended so it doesn't repeatedly switch when using SSB/CW. So far tested with 10W without issue. No notable affect on SWR on HF bands I tested. Inside is a jumper to toggle whether transceiver should receive at same time as SDR. I have use case for both jumper configurations (assuming it'll improve signal to SDR when TRX disconnected...but haven't noticed significant SNR difference), so drilled 12mm hole in front panel and fitted a 12mm latching switch to jumper with Dupont connectors. There is plenty of space inside the case and front panel for this. When powered off, defaults to safe configuration, grounding SDR and connecting transceiver to antenna: useful in case unit unexpectedly lost power. Really happy with this purchase. Arrived quickly. Recommend for HF rigs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Zamówiłem 2 z nich jeden bezpośrednio z Chin, a drugi w USA, chciałbym powiedzieć, że paczka dotarła bardzo dobrze i działa prawidłowo, teraz Pakowane wysłane z Kalifornii przyjechał wszystkie kruszone pudełko i dziura w pudełku, jak również. Jeszcze tego nie wypróbowałem, ale muszą się lepiej pakować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Aby usłyszeć powietrze w TRX, nie tylko na SDR, musisz usunąć skoczka J1 na pokładzie. Po tym status Led trochę się zmienia, ale wszystko jest logiczne. Zalecam użycie PTT, ponieważ jeśli nie masz idealnej anteny i tuner anteny, podczas procesu tunera, czujnik RF czasami zawodzi i może uszkodzić odbiornik SDR. Wszystkie inne sposoby - przełącz jego funkcję po prostu dobrze. świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Działa jak należy. Bardzo dobre zakończenie, proszę pani. Trochę to trwało, ale dotarło poprawnie. Opakowania mogłyby być lepsze. Produkt może być lepiej zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you