Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    Work perfectly with SDR Console v3.0.24 software and Multiband End-fed 80-10m antenna. https://www.youtube.com/watch?v=0jFCf5OHYJ8&ab_channel=BeleanCristianPetru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Great SDR unit, works just like a read RSP1 perfectly!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Ich habe mit Amateurfunk nur am Rande zu tun bin aber recht begeistert von dem Gerät. Dafür das ich nur eine ca 2,7m lange Antenne verwende liefert es ein gutes Signal. Getestet habe ich schon DAB+ FT8 USB LSB AM und UKW-FM Natürlich hat das RSP1 jetzt keinen automatischen Eingangsfilter umschalter wie die komplexere Version, da ich aber nicht ständig zwischen den Bändern hin und her schalte kann ich damit leben die Antenne jeweils umzustecken.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Spodziewałem się czegoś więcej po produkcie. Czułość na VHF / UHF jest dość słaba, a także odporność na silne sygnały. W porównaniu do RTL-SDR V3 jest gorzej. Nadaje się jako odbiornik sterujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    To klon brytyjskiej firmy RSP1, który jest 5 razy droższy, ale działa dobrze. Nie wiem, jak oni zarabiają. Jest na to sprawa na AluExpress.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Został wysłany i wysłany bardzo szybko, pomimo złych miejscowych zwyczajów, trafił do moich rąk wcześniej niż planowano. Artykuł działa dobrze w tej chwili, był krótko testowany na FM. Nie obejmuje kabla USB (format C) lub oprogramowania, ani żadnych instrukcji na papierze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Działa dobrze z moim Linux PC. Antena jest po prostu na długim przewodie (9m) Odbierać sygnały z dużej części Europy w Wielkiej Brytanii. Mogę go nawet użyć dla FM na częstotliwości 85_108 MHz. Jedynym problemem była konieczność zmiany wejścia. Nienawidzę śrubek SMA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Produkt bardzo dobry, działa idealnie z oprogramowaniem SDR Console v3.0.24 i anteną wielopasmową 80-10m

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    πολυ καλο sdr , λιγο ευαισθητο απο στατικο ηλεκτρισμο στην εισοδο , γι αυτο προσοχη!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Działa dobrze i jest dobrze wykonany, ale kilka podstawowych instrukcji byłoby przydatne, jeśli tylko powiedzieć, gdzie znaleźć sterownik dla niego, ponieważ nie jest to plug and play (potrzeba strona SDRPlay, sterowniki RSP1).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.40
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$11.99
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$36.99
    • US$13.79
    • US$9.69
    • US$92.99