Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    W końcu mam ten laser. Przesyłka była bardzo długa. Sprzedawca nie wysłał towaru przez trzy tygodnie, tłumacząc, że jeszcze nie dotarły. To dziwne wytłumaczenie, prawda? Jednak otrzymałem ją i jestem bardzo zadowolony. Wiązka lasera jest naprawdę bardzo cienka i pozwala na cięcie dość grubej sklejki. Próbowałem na sklejce 7mm i upewniłem się, że wszystko działa jak w opisie. Pomimo problemów z wysyłką, polecam sprzedawcy i wspaniały laser.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    çok harika çok büyük bir ürün benim lazer yanında bebek gibi kaldı.. 😄 çok tşk ederim satıcı ürün hari çok güzel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Jestem z niego bardzo zadowolony. Dostawa trwa 4 tygodnie. Na pewno bym został.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Miałem Neje 20W i byłem bardzo rozczarowany, gdy powiedzieli, co kupiłem. Jednak, Sculpfun jest zupełnie inny. Jestem tak podekscytowany: tnie bardzo dobrze, i graweruje też. Naprawdę dobry produkt! (pol.)! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    what a great laser. bought this to swap out the Sculpfun S6 pro laser and it’s worked so well. great power for all we need. delivery time from China was quick - thank you !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przyszło bardzo wcześnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Super ok. bardzo dobrze bez słów. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Super laser qui découpe très bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    To był mój pierwszy zakup od Bangooda i duży na to, że jestem trochę zdenerwowany, biorąc pod uwagę niektóre recenzje. Po zakupie powiedziano, że zostanie dostarczony do 17 grudnia, ale potem powiedział, że nie ma go w magazynie. - Myślałem, że już po wszystkim. Ale żaden z nich, laser przybył 21 grudnia tylko 4 dni później i 5 dni po wysyłce również w czasie Bożego Narodzenia. Byłem informowany przez całą drogę. Bardzo dobra obsługa, wielkie dzięki. I laser dobrze zapakowany i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Ta głowica laserowa jest wszystkim, o czym myślisz, że będzie, a nawet więcej. Obecnie przebija się przez sklejkę 8mm, bez wspomagania powietrza, i tworzy najbardziej idealne, wolne cięcia, jakie kiedykolwiek widziałeś. Jeśli pracujesz tylko z drewnem, nie ma potrzeby komplikowania lasera CO2. Fantastyczna sztuka ekwipunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$51.74
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$21.93
    • US$45.03
    • US$139.99
    • US$20.78
    • US$50.81
    • US$8.39