Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2022

    przybył przed planowaną datą i w idealnym stanie opakowania jest produktem bardzo dobrej jakości, jedyną skargą jest to, że musiałem zmienić wąż, ponieważ ten, który przychodzi, nie jest wart

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2022

    Jeszcze go nie skonfigurowałem, ale jestem zadowolony z szybkiej dostawy i mam nadzieję, że produkt działa dobrze i poprawia moje projekty grawerowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Dostarczone 7 dni wcześniej niż oczekiwano. bardzo dobrze 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    ok działa dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Przybyli rano, zebrani w mgnieniu oka i od razu postawieni. Montaż jest bardzo prosty, a wewnątrz znajduje się również przewodnik, oprócz kodu QR, który odnosi się do wideo. Od razu spróbowałem coś wygrawerować i wynik jest doskonały. Kompresor posiada reostat, który pozwala na zwiększenie lub zmniejszenie przepływu powietrza. Skończyły się problemy z spalaniem drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Przetestowane na drewnie odzysku impulsu: Nie są przydatne do znakowania, ponieważ istnieje ryzyko osadzenia się na krawędziach cięcia. Z drugiej strony do cięcia drewna: cięcie jest dobre, a krawędzie są czyste. Testowany do grawerowania tekstu na nożyczkach szkolnych: nie poprawia grawerowania, ale jest bardzo skuteczny do chłodzenia obiektu. Bezpieczeństwo: Odnajdujemy ochronę Polecam do prac skrawających, sprężarka jest wyciszona, hałas jest generowany tylko przez dyszę. Wąż zostaje zastąpiony silikonem z CP wewnątrz, aby zwiększyć jego sztywność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    Bardzo dobry produkt - dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    świetny produkt i niedrogi w porównaniu do konkurencji, która ma ten sam strumień powietrza inltre jest znacznie cichszy niż atomstack Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Dostawa i praca potwierdzone, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$16.35
    • US$119.99
    • US$9.44
    • US$119.99
    • US$499.99
    • US$13.73
    • US$12.99
    • US$33.48
    • US$18.70
    • US$69.99
    • US$89.99
    • US$94.99
    • US$69.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$79.99
    • US$35.99