Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Jedyną wadą promocji Lasera jest napis SCULPFUN S6 Pro 40W, podczas gdy na etykiecie produktu dotarłem do „Total Machine Power: 20-30W", poza tym kolory produktu nie odpowiadają recenzowanym, Powinna być cała szara, ale jak widać na zdjęciach niektóre części są metalicznie zielone. Inaczej dobrze drukuje, ale potrzebuje czujnika, który określa punkt zerowy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To bardzo uniwersalna maszyna i nie musisz się zatrzymywać na sklejce i karcie. Może on wykonywać różne inne materiały. Bambus jest o wiele twardszym materiałem i jak widać, graweruje się z łatwością! Nawet do mniejszych linii jest w stanie dodać wiele szczegółów i precyzji... Jakikolwiek materiał zamierzasz użyć z tym urządzeniem, myślę, że możesz być po prostu zaskoczony jakością i precyzją każdego graweru i wycinania, jest dość imponujący za tak rozsądną cenę. Grawer laserowy to fantastyczny sposób na zarabianie pieniędzy na boku. Wiele stron internetowych jest zaśmiecanych domowymi produktami... Dlaczego nie przyłączyć się do zabawy i zrobić kilka spersonalizowanych towarów! Jakość budowy jest fantastyczna, a ogólna twarz użytkownika jest bardzo łatwa, gdy się do niej przyzwyczaisz. Proponuję używać Lightburn jako dość prosty interfejs do pracy. Po dopracowaniu ustawień będziesz w stanie produkować fantastyczne rzeczy na różnych materiałach!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Co za fantastyczna jednostka! Montaż jest łatwy. Pamiętaj, aby zainstalować zalecane darmowe oprogramowanie, ponieważ zawiera niezbędne sterowniki, i jest bardzo łatwy w użyciu jako początkujący. Pamiętaj, aby używać wysokiej jakości zdjęć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Właśnie otrzymałem moje zamówienie. Pakowanie było świetne. Szybko przyjrzałem się częściom i wygląda na to, że są w dobrym stanie. Dostawca nawet dostarczył adapter do maszyny, ponieważ wtyczka jest inna. Czego się nie spodziewałem. Jak na razie jestem szczęśliwy. Sprawdzę jeszcze raz, jak już to poskładam.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Jestem zadowolony z zamówienia i szybkości dostawy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    doskonale...wszystko w porządku...składka dobrze zabezpieczona...już przetestowane i działa odpowiednio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Nadal muszę budować i testować, Happy jak na razie! Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy. Również niesamowite usługi z bangood w odniesieniu do zwrotu ceł. Zawsze bierz ubezpieczenie celne, gdy jest dostępne. Na pewno skorzysta z ich usług.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Zadowolony z produktu. Łatwy w montażu. Miła maska robi swoje!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobra maszyna, ale z pewnymi wadami. Pasy zębate były trudne do montażu, ponieważ już ledwo cięte. Również śruby są często zbyt krótkie, które ledwie chwytają...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Znakomite grawerowanie laserowe. Łatwy w montażu. Podręcznik jest trochę kiepski, ale jest ok. Dobra jakość, dobry laser.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$199.99
    • US$339.99
    • US$179.99
    • US$229.99
    • US$99.99
    • US$129.99
    • US$39.99
    • US$149.99
    • US$329.99
    • US$249.99
    • US$299.99
    • US$178.07
    • US$45.03
    • US$29.99
    • US$149.99
    • US$127.04
    • US$129.99