Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2022

    Do tej pory uwielbiam mój moduł S10, właśnie zamówiłem nową pompę powietrza i łóżko o strukturze plastra miodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    Jest to świetna aktualizacja i grawer i cięcia znacznie lepiej z i bez pomocy powietrza. Ponadto Scipfun zapewnia doskonałą obsługę klienta dla swoich klientów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Bardzo dobry laser, cięcie drewna 4mm prędkość 200, moc 950, wspomaganie powietrza. Ostre i czyste, jedno podanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Świetny laser z przyzwoitą mocą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Przedmiot przybył na dzień, niestety nie przeczytałem całego opisu, więc teraz mam ten laser i nie ma ramki roboczej, na której mogę kupić ramkę montażową?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Myślałem, że przyślą kablówkę i złącze, ale skoro nie było zaplanowane, mogę to wziąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    'Wspaniała obsługa po raz kolejny z Banggood, miałem z nimi do czynienia przy wielu okazjach i zawsze byłem bardzo zadowolony, jeśli jest jakiś problem, oni go rozwiążą. Więc jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do ich dostawy lub usługi, po prostu daj im szansę, nie pożałujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Dobra głowica laserowa diodowa. Łatwa aktualizacja dla kilku grawerów laserowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$149.99
    • US$20.69
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$27.71
    • US$249.00
    • US$599.99
    • US$699.99
    • US$15.99