Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(35)
    • 5 Gwiazda(35)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2022

    To jest genialne! Zamówiłem S9 w zeszłym roku i byłem z niego bardzo zadowolony, używając drukarki 3D do wykonania wspomagania powietrza sprzężonego z pęcherzykiem akwariowym, a następnie moją własną wersją większego wsparcia. Lepszy plaster miodu był ostatecznie dostępny, więc kupiłem go, a teraz właśnie otrzymałem moduł S10. Instrukcje są dobrze napisane i tylko kwestia mocowania tylnej płyty i zasilania i hej presto, więcej mocy po naciśnięciu przycisku. Jest to znacznie czystsze cięcie, czarny akryl był cinch i nawet udało mi się wyciąć zielony akryl 3 mm.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Przedmiot przybył na dzień, niestety nie przeczytałem całego opisu, więc teraz mam ten laser i nie ma ramki roboczej, na której mogę kupić ramkę montażową?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Do tej pory uwielbiam mój moduł S10, właśnie zamówiłem nową pompę powietrza i łóżko o strukturze plastra miodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2022

    Arived w nieuszkodzonym opakowaniu. Nie przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    Jest to świetna aktualizacja i grawer i cięcia znacznie lepiej z i bez pomocy powietrza. Ponadto Scipfun zapewnia doskonałą obsługę klienta dla swoich klientów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Bardzo dobry laser, cięcie drewna 4mm prędkość 200, moc 950, wspomaganie powietrza. Ostre i czyste, jedno podanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Świetny laser z przyzwoitą mocą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2022

    Świetny produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$479.00
    • US$339.00
    • US$579.00
    • US$339.00
    • US$199.00
    • US$699.00
    • US$629.00
    • US$579.00
    • US$449.00
    • US$69.99
    • US$408.99
    • US$199.00
    • US$32.99
    • US$239.00
    • US$138.99
    • US$205.99
    • US$179.00
    • US$89.00