Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Wcześnie pan tu jest. Pierwszy test został wykonany, ale materiał był zbyt lekki, a prędkość mogła być szybka, ponieważ oba przebiegi nie pokrywały się, poślizgnął się. Muszę doświadczyć jego użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Element zgodny z opisem. Dobrze zapakowane. Łatwa instalacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Zamówiona w dniu 27/03/2022. Otrzymano dnia 19/04/2022. Chociaż nie było go w magazynie, gdy go zamówiłem, po kilku dniach aplikacja zauważa, że został już wysłany. Wszystko dobrze zapakowane i bez żadnych problemów. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda na sprawną. Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    I haven't set up the equipment yet but it arrived quickly and without any damage. the packaging was more than sufficient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Po prostu wszystko było dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Zamówienie 15/04/202022 Dostawa 25/04/2022 (przybył 1 tydzień wcześniej niż eta) Nie można winić usług Banggood. Właśnie skonfigurowałem wałek wirnika i wypróbowałem go - tylko zrobiłem bardzo mały fragment tekstu, ale jak na razie bardzo pod wrażeniem. Bardzo dobrze zapakowany i bardzo prosty w konfiguracji - od rozpakowywania do grawerowania w 15 minut. Polecam wałek obrotowy Rzeźbifun S9 i Banggood jako mój dostawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Hej, hej! Według wskazanej daty, powinna już dotrzeć. Nie doszedł do tego dnia. Kiedy mogę się spodziewać zapytań 111304534459571023_16475198142?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Ten laserowy wałek obrotowy był dla mnie koniecznością, świetnym dodatkiem do zestawu, grawerować wszystko od ołówka do rurki o średnicy 150 mm, kubki, kubki podróżne, butelki na wodę, po prostu nie pożałujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    25. Kwiecień 2022 Dziękuję za doskonałą i szybką dostawę! Jestem z niego bardzo zadowolony. BIG LOB dla Banggooda! Pozdrowienia z Wiednia (Austria)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Ten obrotowy jest świetnym dodatkiem do mojego lasera, łatwy w obsłudze i konfiguracji. Fantastyczny stosunek jakości do ceny i dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.00
    • US$289.00
    • US$559.00
    • US$529.99
    • US$279.99
    • US$59.99
    • US$499.99
    • US$579.99
    • US$259.99
    • US$94.99
    • US$249.00
    • US$149.99
    • US$199.99
    • US$199.00
    • US$99.99
    • US$349.99
    • US$149.99
    • US$28.99