Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Rzeźba przyszła wcześniej, niż się spodziewałem - to godne podziwu, jak dobrze Banggood ekspres działa w tych czasach! Długo myślałem o czymś takim, jak Sculpfun, a kiedy to było za dobre pieniądze, nie zawahałem się i kupiłem go. Jest bardzo ładnie chroniony przed uszkodzeniami i sprawia wrażenie jakości. Pod ramą o strukturze plastra miodu umieszczona jest metalowa płytka, w której chroni ona powierzchnię ławki przed wiązką laserową. Linijki pomiarowe na ramie pozwalają szybko ustawić prawidłową pozycję przedmiotu obrabianego. Jestem naprawdę zadowolony z tego urządzenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Tak mówi opis. Czekamy na wycinkę laserową do testów. Solidna konstrukcja. Przesyłka była bardzo wolna, ale wszystko jest tutaj w tej chwili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Ale wciąż czekam na rozkaz mojego S9, obsługa BANGGOOD jest zła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Rzeźbiąca deska do cięcia laserem plastra miodu jest koniecznością dla każdego, kto ma laserową maszynę do grawerowania i cięcia, używam mojego z atomast P7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bardzo dobra jakość, chcę kupić inny, który jest o jeden rozmiar większy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Nie jest idealnie płaski jako prawdziwy aluminiowy plaster miodu, ale ma wielką zaletę, jest wykonany ze stali i działają na niego magnesy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Szybka wysyłka i dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    el articulo ha llegado super-rapido, correctamente embalado y es de construcción muy esmerada. Pieza muy compacta lleva una placa protegida con lámina plastica para colocar debajo del nido de abeja y poder comprobar el momento en que el haz de luz laser atraviesa el material sometido a corte. Imprescindible para usar con laser de diodo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Produkt jest większy niż wygląda i ma niesamowity niebieski kolor. Nie miałem jeszcze okazji go użyć, ponieważ aktualny termin dostawy lasera jest ciągle odrzucany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RJGVIP4
    CA
    14/11/2021

    Produkt był dobrze zapakowany i przybył nieco przed czasem. Powinienem był przeczytać opis trochę bliżej, ponieważ wolałbym, aby powierzchnia robocza była trochę większa. Produkt jest dobrze wykonany i powinien dobrze działać w przypadku mniejszych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$29.99
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$16.16
    • US$6.99
    • US$17.31
    • US$33.99