Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Very good for 70mai DVR. Working good. The best price. Good packed. Fast and free shipping. Good quality. See nice. Recommended to buy ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    ... Bardzo dobra karta pamięci od niezawodnej firmy. To nie pierwszy, którego używam od lat. Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. stosunkowo szybka wysyłka z...BE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Chciałem ją do kamery, wygląda na to, że wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Co mogę powiedzieć o tej karcie SD? Tylko te, które są najlepsze!!! To już trzeci, który kupiłem i kupię 4, 5 itd..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Świetna karta, w świetnej cenie! Jest to najtańszy 64gb karta microSD, z bardzo szybką prędkością transferu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Najlepsi !!! Najlepsi !!! Najlepsze ze wszystkich kart, które kupiłem!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wspaniała karta SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dostarczone. Dziękuję, Pangud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Karta pamięci microSD Sastfoe klasy 10. Wziąłem 64 GB. H2testw sprawdzany, doskonałe prędkości (30,8 MB/s, 66,2- odczyt). Szybkość i dostęp jest również dobra. Kiedy praca z torrentami nie wisi. W wyglądzie niepodobną do produkcji rzemieślniczej, druk ma jakość, nie jest podobny do rzemieślniczego wydrukowanego na drukarce. Kupuję już drugi, jestem zadowolony ze wszystkiego. Cena jest niska, można kupić. Paczka poszła do RB 38 dni. Wszędzie. Polecam zwrócić część pieniędzy na zamówienie przez stronę cashback . (na przykład ten (uważam, że jest najlepszy): http://got. by/3j2fp7 (usuń przestrzeń po punkcie lub zeskanuj kod QR na zdjęciu) ) Z każdego zakupu. Musisz zarejestrować się na linku (wszystkie za darmo), przed każdą wizytą Banggood i wiele innych sklepów za pośrednictwem tej strony, i kupić jak zwykle. Część pieniędzy zostanie zwrócona na twoje konto. To niewiele, ale jest tańsze. I milszy. Spróbuj, a potem sam zdecyduj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Podobał mi się produkt, nie ma nawet połowy maksymalnej prędkości pisania, ale i tak był bardzo cenny. Poniżej przedstawiono zdjęcia testowe wykonane na telefonie komórkowym Samsung Galaxy A01:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$19.99
    • US$7.44
    • US$11.99
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$30.02
    • US$24.24
    • US$10.04
    • US$21.93
    • US$23.09
    • US$10.34
    • US$10.49
    • US$41.69
    • US$5.44
    • US$5.99
    • US$15.00
    • US$85.99