Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(421)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(421)
    • 5 Star(397)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Dwa miesiące w antystatycznym opakowaniu. Wewnątrz wzmacniacza PCB i zdalnego sterowania. Próbowałem połączyć się z 12 V DC i 6 głośnikami Ohms. Działał natychmiast. Łatwy do połączenia z Bluetooth z telefonem i komputerem. Prawie się nie rozgrzewa. Planuję umieścić większy głośnik. Jedna wada - podczas zasilania lub połączenia z telefonem bardzo głośno zapowiada o sukcesie połączenia z chińskim głosem kobiety, to jest wkurzające, nie jestem pewien, czy jest sposób, aby zamknąć ten głos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetny produkt brzmi bardzo dobry produkt ogólnie sugeruję ten produkt dla projektów DYI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    This time came very fast. The quality of the materials very good looks and .... sounds. Very good performance of the amplifier. The other parts work well (bt, usb, sd). The fm wants an antenna. I will stick a cable and I will try. It may not be 2 * 50 w, but it is very good. Its performance is about 2 * 5 w RMS, THD 10%. I may be wrong. Overall I suggest it. Thanks again banggood.From Greece.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Cash upuścił wodę i spalił jej system elektroniczny, użyłem źródła PC, by zasilić tablicę i przy pomocy klucza i zrobiłem małą dziurkę z przodu, by użyć sterowania. Tablica jest bardzo silna, te głośniki nie obsługują jej w maksymalnej głośności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    El articulo llego en perfectas condiciones y en buen estado, llego dentro de los plazos indicados por el vendedor, cumple con las especificaciones anunciadas. Realice pruebas y funciona correctamente tanto el modulo como el control remoto, los puesrtos de USB y TF Card funcionan correctamente, y la opcion de radio una vez colocado una antena funciona muy bien, es muy sencillo de utilizar. Recomiendo altamente este vendedor. GRACIAS BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    Ürün çok güzel ve ben bir müzik kutusu yaptım onunla . 2 adet 12V 7A akü kullandım. Çok güzel oldu.Yine buradan aldığım CNC3018 laser ile kutunun üzerine yazı ve resim yaktım

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Best Quality Sounds. I have a very good quality sound circuit board. I loved the quality and sound quality of this board.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    very fast and safe delivery from banggood ,,,i just setup it with my old useless speakers and ,,,,believe me friends its rock ,,,its bang the whole house with its crystal clear audio quality ,,,nothing to say about performance of this audio card just go for it blindly at this lowest price ,,,,just love you banggood team ,,,,,happy Diwali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    Awesome product fm USB sd card Bluetooth all is work fine amplifier delivered good bass 50w + 50w channel compact size good build quality 12v to 26v input voltage range with minimum 3amp current weld fm antenna on board for fm reception

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Articles arrivés le 01 Avril bien emballés

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 895
    • Ft4 638
    • Ft10 570
    • Ft7 653
    • Ft5 102
    • Ft7 486
    • Ft3 312
    • Ft5 102
    • Ft5 806
    • Ft4 736
    • Ft5 048
    • Ft4 733
    • Ft3 154
    • Ft4 006
    • Ft2 523
    • Ft1 260
    • Ft5 102
    • Ft2 914