Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(538)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(538)
    • 5 Star(498)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Bardzo szybka dostawa w Portugalii. Tylko trzy dni robocze, a już dostawałem wypłatę na mój adres. Pudełko z zawartością składające się z czterech wiertła lub szczotki śrubowej. Niebieski kolor dla średniej twardości, a na zdjęciach możemy sprawdzić różne opcje twardości lub odporności wybranego koloru. Logicznie rzecz biorąc, nie są one testowane, a tylko za pomocą tego eksperymentu mogę ocenić jakość tych szczotek. W każdym razie mają dobry stosunek kosztów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Pasuje prosto do wiertła. Używany do głębokiego czyszczenia podłogi winylowej. Trochę płynu do czyszczenia podłóg i wody, i szorować tym. Co zajęłoby 3 godziny ręcznie 15 minut. Nie drapie się, mimo że włosie jest dość twarde. Świetny przedmiot. również byłby świetny na płytki, podłogi w łazience, piekarniki itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Tak jak w opisie, które kupiłem, czarne są dość twarde. Inne kolory są bardziej miękkie. Przyjechali dość krótko w ciągu 15 dni i bez odprawy celnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Dostarczone z Chin do postmate na obszarze zaledwie 12 dni, szybko jednak:) Dysze są dobre, na wygląd wysokiej jakości tworzywa sztucznego, na dotyku twarde, nie zginające i bezwonne. Jeszcze się nie zameldowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Paczka dotarła za 20 dni. Wcześniej przybrałem czarny kolor (najtwardszy), tym razem wybór padł na najdelikatniejszy (biały) władcy. I rzeczywiście, są one znacznie bardziej miękkie niż czerń. W pracy nie sprawdzić, dopóki nie było to konieczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Ten 4 zestaw pędzli wygląda bardzo obiecująco i nie mogę się doczekać, aby je wypróbować. Pędzle lub włosie wydają się twarde i mogą zmiękczać podczas korzystania z wody. Powinno pasować do prawie każdego suchego na rynku. Myślę, że to będzie dobre dla mat podłogowych w samochodzie. Nie tyle na luźne tkaniny czy lekko pomalowane przedmioty. Miękka końcówka kuli sprawiłaby, że ten zestaw byłby świetny. Jedyne braki włosia są twarde i nie miękkie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Arrived in just 3 days and in perfect conditions. I tested the 4 attachments cleaning paint stains left on my stone floors and between my radiators columns. Great results!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Zestaw składa się z czterech szczotek, trzech okrągłych szczotek o różnych średnicach i jednego typu szczotki. Myślę, że włosie ma średnią sztywność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Do Polski dostawa kurierem, tak bardzo szybko. Opakowanie jest w idealnym stanie. Materiał szczotki jest dość elastyczny, więc w rzeczywistości oczyszcza zanieczyszczenia. Na pudełku jest wskazane, że różne kolory mają różne twardości: biały jest najbardziej miękki, czarny jest najtrudniejszy, pozostałe medium, ale dla różnych powierzchni. Jakość wzbudza zaufanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Szybka dostawa. Nie próbowałem jeszcze szczotek, wyglądają na trwałe i wierzę, że wykonają swoją pracę kilka razy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$36.79
    • US$55.32
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$16.99
    • US$12.69
    • US$22.95
    • US$40.41
    • US$37.94
    • US$30.02
    • US$25.40
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$58.99